mam tez po gardło matur probnych ,ktore glupia zrobilam i teraz siedze i pokutuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Za to nienawidze niedziel, pon,wtorkow ,srod ,czwartkow i piatkow![]()
mam tez po gardło matur probnych ,ktore glupia zrobilam i teraz siedze i pokutujea we wtorek robie ostatnia
potem juz tylko sprawdze prawdziwa
Hannah12 pisze:Ja w tym semestrze się obijam, bo władze uczelni wymyśliły projekty, co zaowocowała zniknięciem z mojego rozkładu okołu 100 godzin, moje nadgodziny poszły się ...
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam czas dla mojej malutkiej wnuczusi.
Chwile spędzone z nią bezcenne
maggia pisze:Bry!
moś pisze:Kociamko, mam nadzieje że Blondi zdrowa, ona twarda kobieta jest...ech my to sie starzejemy ale Madzia?Ja tez sie dziwilam, ze ona taka coraz szczuplejsza jest
Kociama pisze:moś pisze:Kociamko, mam nadzieje że Blondi zdrowa, ona twarda kobieta jest...ech my to sie starzejemy ale Madzia?Ja tez sie dziwilam, ze ona taka coraz szczuplejsza jest
Ja jej cały rok nie widziałam i mówiłam że chuda jak patyk
to mi zaraz że ma oponę na brzuchu od traktora
moś pisze:Kociama pisze:moś pisze:Kociamko, mam nadzieje że Blondi zdrowa, ona twarda kobieta jest...ech my to sie starzejemy ale Madzia?Ja tez sie dziwilam, ze ona taka coraz szczuplejsza jest
Ja jej cały rok nie widziałam i mówiłam że chuda jak patyk
to mi zaraz że ma oponę na brzuchu od traktora
Taa, od traktorakóleczko od zabawki
![]()
Trza ja porzadnie w dupe kopnac przy okazji, zeby o siebie dbala a nie sciemniała
moś pisze:Wezme lupę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 30 gości