Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:O herbatkach już wiemy , a kawki jakie pijamy? Ja zasypywaną Tchibo Family, czasem rozpuszczalną. Ze śmietanką, a kiedyś piłam tylko czarną. Acha i słodzoną, niektórzy mówią, że to nie kawa, ale ja lubię
izka53 pisze:- bardzo mile widziane jest zaśmiecanie wątku , zwłaszcza fotami własnego kotomstwa i potomstwa tudzież kwiatów w ogródku - wiosna w końcu idzie![]()
![]()
![]()
alab108 pisze:No właśnie, pamiętałam, że Iza pisała, że można śmiecić tylko mało gifów
izka53 pisze:Karolek(ona) pisze:helou
To ty Iza przy herbacie teraz robisz?
Bystra jesteś, juz od listopada
Karolek(ona) pisze:mnie sie kojarzyla jakas drukarnia czy cos a nie herbaty
izka53 pisze:Karolek(ona) pisze:mnie sie kojarzyla jakas drukarnia czy cos a nie herbaty
Dobrze Ci sie kojarzyło, ale drukarnia była 3 dni i dostałam sie do tych herbat, rozpisywałam sie o tym do bólu, bo to taki hit na poznańskim rynku pracy. Robota fajna, nie ciężka, i płacą nieżle jak na pośrednika.
A teraz prawdziwy hicior - Gucio 24.03 idzie na odjajczenie, termin zaklepany, lecznica bierze udział w akcji sterylkowej, więc tylko 60 zł. No i udało mi się załatwić na sobotę, taką dla mnie nie pracującą, czyli i dowóz będzie i i trochę chłopaka mogę poobserwować .![]()
W odpowiednim czasie poproszę o kciukaski, oczywiście za mnie i TŻta, bo na bank zniesiemy to gorzej, niż delikwent. Za mnie , bo nerwy mnie zeżrą, za TŻta, bo ciężko mu się pogodzić ze zmianą statusu społecznego jego pupilka - wiadomo solidarność plemników![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 127 gości