_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nowy początek nowego tygodnia a mi źle... Zmęczona, senna jestem. Chcę być w domu z kiciami.
Wczoraj kicie miały gości. Hans był w swoim żywiole- szalał tak, że w końcu leżał i dyszał jak pies. Nawet Erwin przyłączył się do zabawy choć on nie lubi dzieci. Helga pozwoliła wziąć się na ręce.
Będę się byczyć przez tydzień. Właśnie wróciłam od lekarza z drukiem ZUS ZLA. Trafiłam na prawdziwą panią dr- pani dr mnie dokładnie osłuchała, zrobiła dokładny wywiad, obejrzała gardło, wymacała wszystkie węzły chłonne i migdały. Oczywiście nakrzyczała, ze chodziłam do pracy z grypą. Teraz mam przykaz poleżeć, pospać, wcinać witaminy w postaci owoców i warzyw- po prostu przejść rekonwalescencję. Dostałam tez lek na wzmocnienie serca po tych przygodach z wirusami.