Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 10:25 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

dzień dobry niedzielnie :wink: Jak tam Lilka się dziś miewa? Nina tak dla odmiany życzymy bardzo leniwej niedzieli :ok: Wypoczywajcie :wink:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie mar 11, 2012 11:13 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Hej Ninko :) Jak tam dziś ma się Lileczka? No i Ty?
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie mar 11, 2012 11:27 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Obrazek
:ok: :ok:
:ok: :ok: za zdrówko
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie mar 11, 2012 11:58 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Witaj Ninka niedzielnie :1luvu: Jak się czuje Lilka?Zdrówka dużo życzę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie mar 11, 2012 12:20 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

ewka63 pisze:Pracuj Ninko jak się tylko da, pieniądze potrzebne, choc podobno szczęścia nie dają... Za Lilunie trzymam kciuki, zeby szybko do zdrówka wróciła i nie martwiła Dużej :ok: :ok: :ok:

Hej Ewciu... no tak niby pieniądze szczescia nie dają ale jak ich nie ma to zawsze na coś są potrzebne :|

bulba pisze:Dzień dobry Ninuś z koteczkami :1luvu: :1luvu: :1luvu: Lileńko :ok: :ok: :ok:

Czesc Bulbiątka :D

joszko89 pisze:Ninka Ty to wiecznie masz coś :| Trzymamy kciuki za Lilkę i pozdrawiamy Kajkę :ok: :ok: :ok:

Ach no powiem ci ze ostatnimi czasy jakos tak sie dzieje... bo Lilka ma 3 lata a u weta raptem byla na szczepieniu, odrobaczeniu i raz z obitą koscią ogonową... i byl spokoj.. teraz ostatnio cos nie miewa sie najlepiej.... :cry:

Bazyliszkowa pisze:Może to lamblie?
One nawet w badaniu kupy nie zawsze wychodzą.
:(

W styczniu co je odrobaczałam to miala tasiemca... niby udalo sie go pozbyc ale wet tlumaczyl, ze czasami tylko tak sie wydaje i ze moze nadal go ma i stad ta biegunka, tylko dziwne jest to ze Kaja kupola w porządku :| No nic w poniedzialek wieczorem beda wyniki to dowiem sie czegos konkterniej :roll:

Myszolandia pisze:Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czesc Myszuniu z Sylwunią :ok:

Megana pisze:
ninakiler pisze:... A jak juz jestem to latam za Lilką robie dietetyczne pokarmy i łowie kupole do badania... tyle tylko ze jak się skradam to Lilka przestaje kupac i zamiast trzech kup do badania mam połowę jednej :| :| :|

Się nie skradaj, tylko udawaj, że po prostu tak sobie przechodzisz...

No wlasnie tak zrobilam i udalo sie pozyskac trzy kupy :ok: :ok: :ok: Choc duzy nie posiadal sie ze szczescia jak dalam mu rekawiczki jednorazowe i kazalam wybierac rzadkie kupki :ryk: :ryk: :ryk:

vailet pisze:Jeśli Ninka chcesz robić test na lamblie to płytkowy jest dobry bo wykryje nawet jak cyst nie ma.Kokcydia to u nas robią w pakiecie bakteriologiczno-mykologicznym.Niestety to wszystko jest drogie :( Może coś zjadła (kawałek gazety,kartonu,jakiejś zabawki :roll: ).

Kał juz dalam do badania... w poniedzialek wieczorkiem beda wyniki... a Lilka taka do zjadania czegokolwiek nie taka szybka... predzej bym po Kaji sie tego spodziewala... Lilka od początku byla niejadkiem i niczego co nie pachnie jedzeniem do pycha nie wezmie... a jesli juz wezmie to wypluwa natychmiast z silą odrzutowca :ryk: :ryk: :ryk:

bulba pisze:Dzień dobry Ninuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłej, spokojnej niedzieli życzę i kciuki cały czas trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziekujemy :oops: :oops: :oops:

kalair pisze:Witaj Nineczko niezmiennie z kciukami!!! :ok: :ok: :ok:

Dzieki Bozenko :D

joszko89 pisze:dzień dobry niedzielnie :wink: Jak tam Lilka się dziś miewa? Nina tak dla odmiany życzymy bardzo leniwej niedzieli :ok: Wypoczywajcie :wink:

Własnie z zastrzyku wrocilysmy... Lilka dzis juz u weta nie byla taka grzeczna jak poprzednimi razami... ale coz... w koncu sam wet powiedzial ze to bardzo bolesne zastrzyki... :roll: Dobrze ze nie dybała na moje ani weta ręce tylko cicho wyrczała podczas wstrzykiwania... zobaczymy co bedzie jutro :roll: Bo dwa poprzednie przyjeła bez problemu nawet nie miauknęła ani sie nie szarpała....
A teraz mamy zamiar leniuchowac wraz z kotuniami :ok:

ewka63 pisze:Hej Ninko :) Jak tam dziś ma się Lileczka? No i Ty?

Ano w miarę...:D juz po zastrzyku wiec stres opada... Lilka juz zjadła kurczoka z ryzem :roll: :roll: :roll: Co na początku sprawiało nie lada problem... ale jak to sie mowi jak glod do d... zajrzy to i ryz zostanie zjedzony :ryk: Takie zalecenie weta, wiec musi sie przystosowac... a nawet powiedzial ze jak nie bedzie chciala jest to tez nic sie nie stanie, bo przy problemach z jelitami czasem i głodówka wskazana... a pic pije wiec jest oki :ok:

bozena640 pisze:Obrazek
:ok: :ok:
:ok: :ok: za zdrówko

dziekujemy :oops:

vailet pisze:Witaj Ninka niedzielnie :1luvu: Jak się czuje Lilka?Zdrówka dużo życzę :ok: :ok: :ok:

Narazie jest w miarę...:) wczoraj trochę miauczała ale w dzis juz nie koniecznie no i nocna kupka byla prawie normalnej konsystencji wiec wnioskuje ze poprawa po zastrzykach jest :D Jutro wieczorem juz ostatni :ok: No i wyniki juz bedą ;)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie mar 11, 2012 12:31 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Miło czytać że Lilce lepiej,a co do niejadków to... :ryk: np.Bejbi zjadała tapety,łóżko,a jedzonko beee,
dlatego tak pomyślałam,ale dobrze że Lilka taka nie jest :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie mar 11, 2012 14:27 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie mar 11, 2012 16:48 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie mar 11, 2012 20:00 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Ciesząmnie troszkę lepsze wieści. Przy zastrzyku Lilusia już pokazuje niezadowolenie to znaczy, że już jest mocniejsza :) I zjada, myślę że idzie ku dobremu, ale nadal trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie mar 11, 2012 22:04 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Hej Ninuś :1luvu:

Obrazek

i cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 12, 2012 8:17 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Dzień dobry i miłego dnia Ninuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No i oczywiście kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 12, 2012 11:55 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

witajcie, nie bylo mnie chwile i juz jakies dolegliwosci :P fajnie, ze Lilka ma sie juz lepiej :) udala sie leniwa niedziela??
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pon mar 12, 2012 13:24 Re: Moje śliczne panienki - Lilka pod obserwacją :/

Hej Ninko, oby było tylko lepiej, Lileczko, nie chorujemy!! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]