Wygrzej się! Wypocznij i koniecznie zbadaj. Mój TŻ doprowadził się do takie stanu, że na kilka dni głos stracił. Nie powiem, żeby to było całkiem nieprzyjemne

Dobranoc!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:No jak słowo daję, dawno sie tak nie czułam.
Tylko mi sie spać chce, i te inne dodatkowe " atrakcje "...
Co za cholera jakaś, no?
saintpaulia pisze:Kobietko pisz nawet w złym nastroju, jeśli potrzebujesz się "wypisać". Różnie w życiu bywa. Fajnie mają te futra Twoje. Tak na słonku. Moje o dziwo nie lubią dooopek grzać zbytnio na słońcu - tzn. przez okno. Za to psice w każdą smugę światła czterylitery wcisną.
Wygrzej się! Wypocznij i koniecznie zbadaj. Mój TŻ doprowadził się do takie stanu, że na kilka dni głos stracił. Nie powiem, żeby to było całkiem nieprzyjemne, ale nie polecam testować na własnej osobie. A z wrzodami nie ma żartów.
Dobranoc!
izka53 pisze:vip0 pisze:No jak słowo daję, dawno sie tak nie czułam.
Tylko mi sie spać chce, i te inne dodatkowe " atrakcje "...
Co za cholera jakaś, no?
No , cały czas to powtarzam, że wyjątkowa cholera. I tak jesteś dobra, ja chyba ze trzy dni w ogóle do kompa nie doszłam. Więc śpij smacznie i długo, Gosiu - sen to dobry lek.
![]()
A jak wiesz, że masz helico, to tym bardziej nie lekceważ
johaśka pisze:dobry
Gosia leż, leż i jeszcze raz leż.....
bo przechodzona grypa to nic dobrego...
i nie chcę cię straszyć ale 2 lata temu pochowaliśmy kolegę bo przechodził grypę... w efekcie zafundował sobie jako powikłanie zapalenie mięśnia sercowego, potem go zapisali na wymianę zastawki i mial ją mieć w lutym.... 6 zmarł...
więc blagam cię nad wszystko: siedź na tyłku w domu.....
nie lubię czytać znajomych nazwisk na nekrologach....
coś mialam napisać ale zapomniałam......
johaśka pisze:podejrzewam, że nic ważnego bo się przypomnieć nie chce....
w ogóle łapę się coraz częściej na tym, że zapominam co miałam zrobić.....
jakieś przesilenie wiosenne czy co....
Bazyliszkowa pisze:No to masz fajne perspektywy lekarsko-medyczne, nie zazdroszczę
vip0 pisze:Jeszcze w kwestii pogrzebu chciałam....
Dziewczyny mają prykaz, coby mnie spalić i postawić na telewizorze, w jakimś gustownym wazoniku.
johaśka pisze:vip0 pisze:Jeszcze w kwestii pogrzebu chciałam....
Dziewczyny mają prykaz, coby mnie spalić i postawić na telewizorze, w jakimś gustownym wazoniku.
ja mam ładny słoikz czasow kiedy pracowałam na hucie szkła i tam takie ładniusie robiliśmy.....
to jakby co to naczynko już jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], marivel i 75 gości