TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 19:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Powodzenia, uważaj na siebie :ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie mar 11, 2012 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Bona

Obrazek

I fotka od Tofisia z domku

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie mar 11, 2012 20:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:
a tak liczyłam dziś na twoją pomoc, chociaż w podejściu do bezdomniaczków , ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|
No ale nie mam wyjścia muszę iść nie tylko z psami ale i do bezdomniaczków a mam 38.8 st C i bardzo mi słabo , może dam rady , nie wiem :| one nie mogą być drugi dzień bez jedzenia :roll:

Czyli jak zwykle. Słowa, słowa, słowa, z których nic nie wynika. Wstyd!

Brak słów :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie mar 11, 2012 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

W sms sie Kociara pisze ze''może sobie zarezerwować wtorek , psy wziąć na spacer, potem posiedzieć Morfim''
Wolała bym abyś Kociara poszła mi na obchód i do Morfiego go wymiziać , no ale czy też znów Ci cos nie wypadnie :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 11, 2012 21:55 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

No i zrobione , obchód a już nawet wody nie miały :|

Ale przyjrzałam sie Morfiemu bo mi sie wreszcie położył na zdrowym boku i mnie zaniepokoił , bo niby zarasta , ale odrobinkę dalej sierść można wyciągać garściami i jest tak jakby w dużą ilością niby łupieżu i zmiana jest teraz o wiele wieksza, jak bym tak go skubała to bym jeszcze więcej tej sierści wyskubała :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 22:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

O kurcze biedaczek :( ehhh i nie mogę mu pomóc ...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie mar 11, 2012 22:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Bardzo sie o niego boje , boje sie co wykaże wynik ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Przecież z niespodziewanym gościem tez można iść,ładna pogoda ,spacer wskazany,no ale nie wnikam...

A Morfi może osłabiony jest (?) oby tylko to

Kciuków moc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A u Ciebie samej jak z wynikami jest Just?bo coś ostatnio napomykałaś,ale nie pisałaś jak Ty sama,chyba,ze to tylko na pw to sorki,nie było pytania
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 11, 2012 22:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Myszolandia pisze:Przecież z niespodziewanym gościem tez można iść,ładna pogoda ,spacer wskazany,no ale nie wnikam...

A Morfi może osłabiony jest (?) oby tylko to

Kciuków moc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A u Ciebie samej jak z wynikami jest Just?bo coś ostatnio napomykałaś,ale nie pisałaś jak Ty sama,chyba,ze to tylko na pw to sorki,nie było pytania

Witaj Myszoladko :1luvu:
dokładnie , tym bardziej ze Kociara mieszka dość blisko :roll:
Morfi na pewno jest osłabiony nie udana adopcja i stresem z tym związanym :(

No a mój kolejny wynik tez jest niepokojacy a jeszcze 2 tyg musze czekac do lakarza :roll:
wyniki, większość wyników w normie ( według tabelki ) ale jeden wynik jest taki :
CRP immunoturbidymetryczn JEST 22.55mg/1 a z tabelki norma 5.0
Dzieki za :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 12, 2012 0:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:W sms sie Kociara pisze ze''może sobie zarezerwować wtorek , psy wziąć na spacer, potem posiedzieć Morfim''
Wolała bym abyś Kociara poszła mi na obchód i do Morfiego go wymiziać , no ale czy też znów Ci cos nie wypadnie :|

Ciekawa jestem wtorku 8) :mrgreen:
Dla mnie niespodziewany gość jest słabą wymówką, szczególnie w dobie telefonów komórkowych 8)
No ale u mnie dane słowo to sprawa honoru.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon mar 12, 2012 12:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Komu Tyskiego mruczka :ryk: Do wyboru do koloru ... :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon mar 12, 2012 13:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Przed chwilka Ewciia pisała sms a że już kupiła 10 kuraków dla tych żarłoków , tylko mamy problem z transportem do mnie bo i Ewciia ma grypę i ja też :|
Ewciia wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 12, 2012 13:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Proszę bardzo :ryk: , myślałam nad tym autobusem .... ale nie dam rady...
przez ten kawałek od reala do mnie(dosłownie 3 min drogi)
Tak mnie zaczęły ramiona piec że nie dam rady niestety na autobus dojść...
Do tego mam kaszel, co chwila łzawią mi oczy i katar jak woda z kranu :( .
Kurczaki poćwiartuje, ale bardzo pilnie potrzeba transportu!!!
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon mar 12, 2012 13:49 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Cześć Mruczki i Psiule z zakatarzoną Justą :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 12, 2012 14:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justynko mam kilka pytań.

1) Ile zostawić mięsa na korpusie z kurczaka ? wygołocić go, czy zostawić co nieco?
2) przedzielać korpusy na pół czy w całości zostawić ??
3) Dupki odciąć od korpusy czy zostawić razem ?
4) po ile szt ud, piersi, korpusów i skrzydełek pakować do jednego worka ?
ObrazekObrazek

Ewciia

[poprzednia][następna]