Zdjęcia robione komórką więc jakość marna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Zmiany sa mniej rozległe ...
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Zmiany sa mniej rozległe ...
Gorzej te w serduszku i umyśle... kociak widać że psychicznie dopiero odpoczywa.
Ale boi się psów, na sam widok nasyczał ....
Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc
Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc
Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa
a tak liczyłam dziś na twoją pomoc, chociaż w podejściu do bezdomniaczków , ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie
No ale nie mam wyjścia muszę iść nie tylko z psami ale i do bezdomniaczków a mam 38.8 st C i bardzo mi słabo , może dam rady , nie wiemone nie mogą być drugi dzień bez jedzenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek i 63 gości