MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 11, 2012 0:19 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Czekamy na wynik zeskrobin .
Zdjęcia robione komórką więc jakość marna :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 11, 2012 0:23 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Tylko z tego co wiem to zeskrobiny jest sens robić gdy nie jest wdrożone żadne leczenie, czyli gdy zmiany są nie tknięte lekiem - tu nie wiem jak było i moze się w ogole mylę (nie upieram się, bo moje kociaki nie miały zeskrobin tylko zastosowano lampę i świeciły że ho, ho!).
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 11, 2012 0:28 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Pobrane były w byłym ds bo było podejrzenie grzybicy i tamten wet dał Imawerol i smaruje , no i czekamy na wynik ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 0:30 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zmiany sa mniej rozległe ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 1:07 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Zmiany sa mniej rozległe ...

Gorzej te w serduszku i umyśle... kociak widać że psychicznie dopiero odpoczywa.
Ale boi się psów, na sam widok nasyczał .... :roll:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie mar 11, 2012 1:10 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Zmiany sa mniej rozległe ...

Gorzej te w serduszku i umyśle... kociak widać że psychicznie dopiero odpoczywa.
Ale boi się psów, na sam widok nasyczał .... :roll:

No a wychodząc z mojego DT psów sie nie bał :( a teraz to i ja sie boje jak on sie u mnie na nowo zaaklimatyzuje ech . Dobrze ze będzie miał możliwość schować się do wersalki i kuweta i miski z jedzeniem nie będą przestawiane co mu ułatwi aklimatyzacje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 1:13 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Taki fajny kociak, a tyle złego go w życiu spotkało ...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie mar 11, 2012 14:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 11, 2012 14:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Obrazek
zaznaczylam to chorobowo zmienione miejsce na lapince

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 11, 2012 15:48 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc :D

Może być ciężko :lol: tylko bądz na pewno ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 15:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zmiany troszkę zarastają sierścią , we wtorek będą wyniki co to za paskudztwo jest czy to na pewno grzybica a może coś innego :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 19:18 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kociara82 pisze:ja widze na focie tylko zmiane na lapce, ale ide dzis odwiedzic Morfiego, bo Justa ledwo na nogach stoi, a kocio sam ... Wezme aparat ze zoba moze sie uda zrobic jakies lepsze foto zmian o ile ten miziak nad miziaki da mi taka mozliwosc :D

Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:
a tak liczyłam dziś na twoją pomoc, chociaż w podejściu do bezdomniaczków , ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|
No ale nie mam wyjścia muszę iść nie tylko z psami ale i do bezdomniaczków a mam 38.8 st C i bardzo mi słabo , może dam rady , nie wiem :| one nie mogą być drugi dzień bez jedzenia :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 11, 2012 20:28 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:

Przed chwilka dostałam sms od kociary że nie przyjdzie bo ma niepodziewanego gościa :roll:
a tak liczyłam dziś na twoją pomoc, chociaż w podejściu do bezdomniaczków , ale jak zwykle mogę liczyć tylko na siebie :|
No ale nie mam wyjścia muszę iść nie tylko z psami ale i do bezdomniaczków a mam 38.8 st C i bardzo mi słabo , może dam rady , nie wiem :| one nie mogą być drugi dzień bez jedzenia :roll:

Czyli jak zwykle. Wielkie słowa, z których nic nie wynika. Wstyd!
Brak słów :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie mar 11, 2012 21:59 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

No i zrobione , obchód a już nawet wody nie miały :|

Ale przyjrzałam sie Morfiemu bo mi sie wreszcie położył na zdrowym boku i mnie zaniepokoił , bo niby zarasta , ale odrobinkę dalej sierść można wyciągać garściami i jest tak jakby w dużą ilością niby łupieżu i zmiana jest teraz o wiele wieksza, jak bym tak go skubała to bym jeszcze więcej tej sierści wyskubała :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 12, 2012 12:30 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Jak się czuje piękna, włochata kulka ?? :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

[poprzednia][następna]