Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 10, 2012 20:43 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Tak strasznie mi żal bo kolejny kot miał pecha,miałam go zabrać w ubiegłym roku do siebie pojechałam po niego a jego nie było bo był na wychodzącej kociarni,zabrałam wtedy Brysia.Później były zawsze bardziej chore ,umierające on czekał cały czas zawsze mnie witał i nie doczekał.Gdybym wiedziała dwa dni wcześniej może jeszcze bym zdążyła,on nie jadł w ogóle od kilku dni ,nikt nie zabrał go nawet do weta.Mam żal do siebie do parszywego losu,wszystkiego.Siedzę i płaczę bo coż mogę marny człowiek. :cry: :cry: :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob mar 10, 2012 21:22 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Smutno strasznie :cry: :cry: :cry:

Biegaj kocurku po lepszej stronie [*]

Basiu, choćby nie wiem co, wiesz, że nie dasz rady pomóc każdemu :( Na pewno strasznie boli, mogę się tylko domyślać..
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 10, 2012 22:08 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Dostałam zdjęcia od Basi

Komu paczkę z kotami? ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 10, 2012 22:17 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

I tymczas Bryńko dla przypomnienia :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 10, 2012 22:21 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Ja jestem na zabój zakochana w białasach
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Sob mar 10, 2012 22:22 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Kasiu kartonik z kotami miał być wysłany do Ciebie jako fanty na bazarek,one wcześniej się zapakowały.Zdjęcia Brysia z dzisiaj,niestety wszystkie podobne bo Bryś leży ciągle w podobnej pozycji na kanapie i zerka na gości i panią.

horacy 7

Post » Sob mar 10, 2012 22:24 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

marta-po pisze:Ja jestem na zabój zakochana w białasach

Marto nie dziwię się ja też je kocham bardzo.I jak tu je rozdzielić nie ma opcji to są nierozerwalne klony. :P

horacy 7

Post » Sob mar 10, 2012 22:25 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Kasiu zmień tytuł bo z tej wizyty pewnie i tak nic nie będzie.

horacy 7

Post » Sob mar 10, 2012 22:27 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Brynio słodko wygląda z tym klapniętym uszkiem :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob mar 10, 2012 22:31 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

horacy 7 pisze:Kasiu kartonik z kotami miał być wysłany do Ciebie jako fanty na bazarek,one wcześniej się zapakowały.Zdjęcia Brysia z dzisiaj,niestety wszystkie podobne bo Bryś leży ciągle w podobnej pozycji na kanapie i zerka na gości i panią.

Jakie niestety :?: Bryś jest cudny, a spojrzenia brysiowego nie sposób zapomnieć
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 10, 2012 22:37 Re: Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Dodałam na pierwszej stronie wątku zdjęcia kotów, które Basia widziała dziś w schronisku.
Może przy okazji uda się któremuś pomóc :oops:

1. Rudy kocurek. 2-3 letni nie oswojony.
Obrazek

2. Nikodem - starszy pan - niekastrowany i bardzo miziasty. Pchał się do głaskania tak, że ciężko mu zrobić fotki. Trudno powiedzieć ile ma lat, ale nie jest młodzikiem. O stanie zdrowia niewiele można powiedzieć tylko tyle ile samemu można zobaczyć. Jest chudziutki i zakatarzony. Bardzo przyjazny.
Obrazek

3. Kotka. Boi się człowieka, nie można jej nawet pogłaskać.
Obrazek

4. Dwa kocurki. Buraski. Dają się głaskać, ale nie pozwalają na branie ręce. Czekają na swoją szansę.
Obrazek Obrazek

5. Bura kicia - nowa w schronisku
Obrazek Obrazek

6. Wenus - koteczka biało - bura. Nowa w schronisku. Od około grudnia/stycznia 2012
Obrazek Obrazek

7. Koteczka nowa w schronisku, od grudnia 2011. Piękna. Wymaga oswojenia.
Obrazek Obrazek

8. Koteczka. Bardzo wystraszona, bała się ręki. Została przyniesiona do schroniska przez córkę pewnej kobiety, wraz z psem, bo ich pani trafiła do szpitala. Na razie biedna koteczka jest w szoku więc trudno coś powiedzieć o jej charakterze.
Obrazek Obrazek

9. Maksim - dorosły kocurek. Wymaga oswojenia.
Obrazek

10. Grafit - biało-grafitowy kocur. Przepiękny i cudny charakter.
Obrazek

11. Wenecja - pingwinka cudowna ufna koteczka
Obrazek Obrazek Obrazek

12. Zulusek - mały płochliwy pingwinek. W wyniku choroby stracił oczko :(
Obrazek

13. Kotka buraska - boi się człowieka
Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob mar 10, 2012 22:44 Re: Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koteczka buraska bardzo podobna do Brygidki jest też taką cudowną kicią,zaraz nadstawia się do głaskania i przytulania,niezwykle miła i kontaktowa.Proszę o imie dla kici nr.5.Coraz fajniejsza jest też ta biała koteczka z niewielkim dodatkiem burego dała się dzisiaj pogłaskać nr.8.Maksim też mi się nie podoba schudł i jest jakiś bladziutki tzn.spojówki,nos.Rudy kocurek płochliwy ,niestety źle wygląda był na kociarni kocurkiem który dzisiaj odszedł.

horacy 7

Post » Nie mar 11, 2012 0:15 Re: Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Przeczytalam o smierci koteczka (*)
przepraszam za brak polskich liter, ale jestem wyjechana i pisze z kawiarenki...
Trzymajcie sie cieplo. Mysle a nawet snie o Was tylko nie mam za wiele mozliwosci zeby sie dopchac do netu.

Ale trwam, naprawde.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie mar 11, 2012 6:13 Re: Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie mar 11, 2012 13:23 Re: Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

My też trwamy,maluchy już nie maluchy ale rozrabiają za tabun kotów,dzisiaj rano chciałam pospać dłużej nieco to z pokoju robiły pobojowisko.Pozrzucały wszystko co można było.Rydz bardzo spokojny wycofany ten tłum kotów go przeraża.Dzisiaj stado musiało dostać tabletki na robale ,wyglądam jakby mnie ktoś po kolcach głogu przeciągnął.Nawet Tuptuś z Atomkiem dzielnie walczyły by nie łyknąć świństwa w postaci tabletki. :mrgreen:

horacy 7

[poprzednia][następna]