KRUSZYNKA ['] KOTKI BEZDOMNE PROSZĄ O POMOC W KARMIE....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 22:50 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob mar 10, 2012 18:53 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Aga :1luvu: pozdrawiam i :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob mar 10, 2012 23:43 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Dziękuję Haniu i również pozdrawiam :ok: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie mar 11, 2012 21:23 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

viewtopic.php?f=27&t=140014 witam mam do sprzedania taki oto lek, może ktoś będzie zainteresowany....
Książę coś dziś nie chciał jeść, dałam więc kroplówkę i Ipatikine jak zawsze, za to mam dobrą wiadomość, kotka z parkingu od pana Jurka zjawiła się, ufff.... ulżyło, już martwiłam się jak nie wiem.... :) :)
jutro idę do pracy po tygodniowej nieobecności, zaniosę bezdomniaczkom jedzonko rano, co prawda biorę jeszcze antybiotyk, bo jakieś bakterie w moczu się utrzymują....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pon mar 12, 2012 22:17 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Ja też chciałam dać znać, że cały czas jestem z Wami :ok: Wracaj szybko do zdrowia. Może wreszcie uda mi sie wysłać te obiecane zabawki :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 13, 2012 22:14 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

:ok: :ok: jakoś wracam powoli... dzięki dziewczyny, że jesteście z nami :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pt mar 16, 2012 18:56 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Agnieszka, co u Was?
Mam nadzieję, że wyzdrowiałaś i wszystko dobrze??
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Sob mar 17, 2012 9:36 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Sob mar 17, 2012 20:04 Re: Ciuszki niemowlęce - na jedzenie dla bezdomnych kotów

Dzięki dziewczyny za pamięć i Tobie Patrycja za bazarek. Jeszcze nie doszłam do formy, leżę często w łóżku, muszę iść do lekarza, poza tym nie wyrabiam z kręgosłupem szyjnym, podniosę plecak i nocka z głowy, dostałam skierowanie, aby dobrano mi kołnierz ortopedyczny i będę znów nosić
Książę też trochę gorzej się czuje, nie jadł dziś dałam kroplówkę, był też na podwórku, i sam wrócił do dziadków, z kolei Złotooki nie wrócił jeszcze
u mnie w ogródku jakiś kot śpi i się posila, koło śmietnika co wieczór stawiam chrupki i wodę i znikają, w pracy koty ok, na apetyt nie narzekają tylko obok trwa budowa drogi i sprzęt ciężki nie ułatwia im życia, zwłaszcza że budowa graniczy z terenem gdzie stoją domki
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro mar 21, 2012 12:45 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

pogorszyło się dla Księcia dostałam pieniążki na jedzonko od pewnej pani z fb, kupiłam filet z kurczaka, warzywa i ryż i będę gotować jego ulubione zupki, na razie karmiłam go Gerberkiem i zmiksowanymi saszetkami Whiskas Supreme, bo tylko to lubi, kupiłam też babci podkłady za 15 zł 10 sztuk bo zdarza mu się podsikiwać, kończy się też pomału Ipatikine i potrzebne będę badania krwi wystawiłam na ten cel bazarek zapraszam: viewtopic.php?f=1&t=123178&start=1185
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw mar 22, 2012 12:34 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

OKAZUJE SIĘ ŻE BABCIA WYCIĄGA MI CAŁY ZAPAS SASZETEK KTÓRYCH NIE DAWAŁA KSIĘCIU BO ZAPOMNIAŁA, STARUSZKA, SIĘ NIE DZIWIĘ, KOT TAKI SŁABY ŻE ZARZUCA GO JAK CHODZI, WMUSIŁAM W NIEGO CAŁĄ MISECZKĘ UGOTOWANEGO INDYKA I RYŻU Z MARCHEWKĄ ZMIKSOWANEGO I DOPIERO POŁOŻYŁ SIĘ SPAĆ UGNIATAJĄC ŁAPKAMI POSŁANIE, JEDZIEMY DZIŚ DO PANI DR TRZEBA ZROBIĆ WYNIKI I DOŻYLNIE WZMOCNIĆ KSIĘCIA.... :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw mar 22, 2012 13:09 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Zapomniała....... :evil: Skąd ja to znam.......
Aga, wysyłam dziś do Ciebie zapas motylków, jakieś rurki i kilka zabawek :ok:

jasdor

Post » Czw mar 22, 2012 22:02 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Dzięki Dorcia, byliśmy z Księciem u dr, zapłaciliśmy 35 zł z 50 zl które dostaliśmy na jedzonko, dostał dożylnie kroplówki, i została pobrana krew na badania, jutro będzie wynik i zobaczymy co dalej, Książę dziś jadł zupę 3 razy bo mu dawałam strzykawką w sumie zjadł cały kubek prawie, trochę się wylało, ale zawsze to w żołądeczku coś zostało, zwłaszcza, że bardzo pożywna, będę musiała osobiście go dokarmiać, bo inaczej nic z tego nie będzie, teraz też byłam, od razu ożywił się, i śpi z dziadkiem na łóżku...
Babcia już nie nadąża niestety za tymi kotami i zapomina wszystko, co się jej mówi, często źle się czują, i po prostu śpią, a koty sobie chodzą po mieszkaniu, albo siedzą po kątach, nie wiem jak to dalej będzie, ale będzie tylko gorzej, ten wiek to już ma swoje prawa i tak się dziwię jak wyrabiają przy 9 kotach w domu, :( :( wstawiam trochę zdjęć,
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw mar 22, 2012 22:07 Re: Książę nie chce umierać, pomóżcie!!!!

Kociaki śliczne :1luvu: Wszystkie zadbane - to widać, Ale staruszka pewnie już nie ma siły opiekować się schorowanym Księciem :( Same wiemy, ile chory kot potrzebuje opieki, jak małe dziecko ... :( Trzymam kciuki mocne za Księcia i Ciebie, bo jak tobie sił braknie to będzie niefajnie :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Czw mar 22, 2012 22:21 Re: Książę nie chce umierać, pomóżcie!!!!

no wiem o tym, ludzie nas ciągle wspomagają w karmie, suche mają ciągle dobrej jakości, teraz dostaliśmy od pani z USA która dziś przysłała 50 zł na leczenie Księcia, ostatnio kupiłam puszki, kupuję ciągle saszetki, podkłady, wszystkie kuwety są od ludzi, chodzę tam zakraplam oczy, daję zastrzyki jak trzeba, tabletki, wożę do weta, ale ciężko jest bardzo...nie zawsze mam czas, pracuję nawet w weekendy i mam chorą bardzo mamę a to jest najważniejsza sprawa na świecie...
Mikrusek u pana Jurka z kolei odżył, ma malutką koleżankę, z którą flirtuje zawzięcie, tak że zapomniał, że kuleje, dobre i chociaż to...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]