Jak wracałam, przy furtce stał wóz transmisyjny Polsatu - już myślałam, ze kręcą nowy film o naszych kotach, ale chyba jednak nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:czy ktoś, dysponujący autem, zechciałby nam pomóc w przetransportowaniu Łaciatki do Wrześni (a właściwie wsi pod Wrześnią)??? Kita ma dołączyć do Mozaiki, a nie mamy jej jak tam dowieźćBardzo proszę...
Małgocha Pe pisze:Łaciatka to która to,ta co daje się pogłaskać dwa trzy razy nie więcej ?
kasia_5000 pisze:GRAFIK 12.03 - 18.03
PKP
pn. -
wt. - Itaka
śr. -
czw. - paula_kropcia
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. - paula_kropcia
Składowa
pn. - KasiaP (stały dyżur)
wt. - TŻ KMagda (stały dyżur)
śr. -
czw. - TŻ KMagda (stały dyżur)
pt. - MałgochaPe
sob. - MałgochaPe
ndz. -
Ktoś chętny?
Małgocha Pe pisze:piątek,sobota tradycyjnie Składowa
aha i powtórzę pytanie bo nie uzyskałam odpowiedziMartaK pisze:czy ktoś, dysponujący autem, zechciałby nam pomóc w przetransportowaniu Łaciatki do Wrześni (a właściwie wsi pod Wrześnią)??? Kita ma dołączyć do Mozaiki, a nie mamy jej jak tam dowieźćBardzo proszę...
Małgocha Pe pisze:Łaciatka to która to,ta co daje się pogłaskać dwa trzy razy nie więcej ?
itaka pisze:Ja poproszę PKP we wtorekI jak co to służę w poniedziałek transportem, jestem dostępna cały dzień.
moorland pisze:Ja tylko tak w ramach sprostowania do artykułów, które się pojawiają, bo w każdym z nich wspominana jest tylko Fundacja Koci Pazur z której uprzejmości i pomocy oczywiście niejednokrotnie korzystaliśmy i korzystamy, ale
za kastrację kocurów z dworca PKS zapłaciła FUNDACJA ANIMALIA, za co bardzo dziękujemy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Paula05 i 337 gości