kamari pisze:Odbądźcie za mnie dzisiaj stypęwieczorem nie dam rady się podłączyć. Ale myślami będę z wami i odprawię stypę po Józku.
Bez ciebie nie ma imprezy...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Odbądźcie za mnie dzisiaj stypęwieczorem nie dam rady się podłączyć. Ale myślami będę z wami i odprawię stypę po Józku.
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Odbądźcie za mnie dzisiaj stypęwieczorem nie dam rady się podłączyć. Ale myślami będę z wami i odprawię stypę po Józku.
ruda32 pisze:Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Odbądźcie za mnie dzisiaj stypęwieczorem nie dam rady się podłączyć. Ale myślami będę z wami i odprawię stypę po Józku.
dokładnieinnym razem
izka53 pisze:ale - co sięodwlecze, to nie uciecze, będzie większy apetyt
puszatek pisze:Bianka, jak Ci się mieszkacuś, gdzieś słyszałam, że masz założyć wąta
emkamara pisze:No ja tu z jęzorem, szybkie sprzątanie żeby na imprę zdążyć, lód do drinków zrobiony, a tu impra odwołana.Lód nie może tak leżeć w zamrażarce i się marnować, piję! Żegnam Józka ozięble. Kopię dziurę na dwa metry, możecie potem zasypać
Bianka 4 pisze:puszatek pisze:Bianka, jak Ci się mieszkacuś, gdzieś słyszałam, że masz założyć wąta
Zwierzakom mieszka się super. Mają wreszcie dużo miejsca na gonitwy i każdy może znaleźć spokojny kącik dla siebie. Ze mną gorzej, bo jeszcze nie czuję się "u siebie", mam potworny bajzel i nie mam czasu na ogarnięcie tego wszystkiego. Co za tym idzie założenie wątku też chwilowo musi poczekać...emkamara pisze:No ja tu z jęzorem, szybkie sprzątanie żeby na imprę zdążyć, lód do drinków zrobiony, a tu impra odwołana.Lód nie może tak leżeć w zamrażarce i się marnować, piję! Żegnam Józka ozięble. Kopię dziurę na dwa metry, możecie potem zasypać
Lodu do drinków wprawdzie nie szykowałam, ale zapas piwka zrobiony, więc po cichutku piję za zdrówko Kamari i wszystkich cioteczek i za szybkie doprowadzenie do ładu mojego mieszkanka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 72 gości