Troche współczucia napewno nie zaszkodzi.
Przynajmniej jak jestem chora, to mogę sie nad sobą poużalać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Dziękuję.
Przynajmniej jak jestem chora, to mogę sie nad sobą poużalać.
kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:Dziękuję.
Przynajmniej jak jestem chora, to mogę sie nad sobą poużalać.
A poużalaj się...poużalaj ,tylko tak w granicach rozsądku.Lepiej się kuruj i zdrowiej szybciutko....
kocurzyca41 pisze:E,tam Asia takie marudzenie to może być.Najgorsze to takie jak siedzą dwie i jedna do drugiej...Oj jaka ja chora.....Ty chora? Ja to dopiero jestem chora.....I tak pięć godzin na temat wszystkich domniemanych dolegliwości....
vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:E,tam Asia takie marudzenie to może być.Najgorsze to takie jak siedzą dwie i jedna do drugiej...Oj jaka ja chora.....Ty chora? Ja to dopiero jestem chora.....I tak pięć godzin na temat wszystkich domniemanych dolegliwości....
No...od samego słuchania człowiek sie bardziej chory robi...
Kiedyś w autobusie siedziałam przed dwiema takimi paniami.
Po kilku minutach już wiedziałam, na co która jest chora, który lekarz jest dobry, a który konował, i oczywiście znałam wszystkie najlepsze leki na dolegliwości.
vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec...![]()
![]()
Połowa autobusu słyszała, nawet nie było gdzie uciec.
vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec...![]()
![]()
kotx2 pisze:vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec...![]()
![]()
My Polacy lubimy se ponarzekać,dwóch Hamerykanow jak sie spotka to u nich zawsze allright,ok - a u nas to ino same choroby
kocurzyca41 pisze:I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo....![]()
kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec...![]()
![]()
I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości