Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 10, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dziękuję :1luvu: .
Troche współczucia napewno nie zaszkodzi.
Przynajmniej jak jestem chora, to mogę sie nad sobą poużalać :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 10, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Dziękuję :1luvu: .

A poużalaj się...poużalaj ,tylko tak w granicach rozsądku.Lepiej się kuruj i zdrowiej szybciutko.... :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob mar 10, 2012 19:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

a Romeo...nie wrócił :?: :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob mar 10, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:Dziękuję :1luvu: .

A poużalaj się...poużalaj ,tylko tak w granicach rozsądku.Lepiej się kuruj i zdrowiej szybciutko.... :ok:

Renia, ja się zawsze rozsądnie użalam...tak trochę, aby nie za dużo :mrgreen: .
Właśnie wstałam na trochę, bo od leżenia mnie gnaty bolą, nie nawykłam za bardzo.
Posiadzę sobie tu z Wami, poczytam...

Basiu, nie ma Dorcia :( ...
Jakbym była zdrowa, to już bym przemierzała dzielnicę w poszukiwaniu...ale mam nadzieję, że do poniedziałku stanę na nogi i będę mogła poszukać Dorcia...
A na razie korzystając z okazji, może poproszę Anię- ilgatto, żeby sprawdzała u siebie na działkach, czy się tam nie przypałętał....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob mar 10, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia marudź, narzekaj, użalaj się..... ile tylko chcesz ;)

kurde.... ja pojechałam do reala i stwierdzam że mało co kupiłam i zostawiłam w kasie prawie 100 8O
potem pozmieniałam pościel, poodkurzałam, pomyłam podłogi i ledwie się ruszam.....
aaa do południa jeszcze poszłam starsza Mlodą na tańce zaprowadzić, potem poczta, dom.... potem po Młodą i do apteki....
w aptece młodsza Małoletnia mówi do mnie :"siku", pytam czy wytrzyma...no tak.. to ok, pani mnie już obsługiwala...
nagle Małoletnia mnie puka i mówi "zesikałam się".... patrzę a tu wielka kałuża 8O panie w aptece, że ok nic się nie stalo... ale ja musiałam ją wziąć na ręce i lecieć prawie biegiem do samochodu.... a potem do domu...
mam nadzieję, że jej nie zawiało.... :roll:

ale pomarudziłam ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 10, 2012 20:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Toś miała przygody :ryk: .
Przez ten niewielki odcinek drogi do samochodu chyba nic nie powinno się stać...
Pomyśl, co by było, gdybyś musiała autobusem jechać 8O ...

vip

Post » Sob mar 10, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

E,tam Asia takie marudzenie to może być.Najgorsze to takie jak siedzą dwie i jedna do drugiej...Oj jaka ja chora.....Ty chora? Ja to dopiero jestem chora.....I tak pięć godzin na temat wszystkich domniemanych dolegliwości....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:E,tam Asia takie marudzenie to może być.Najgorsze to takie jak siedzą dwie i jedna do drugiej...Oj jaka ja chora.....Ty chora? Ja to dopiero jestem chora.....I tak pięć godzin na temat wszystkich domniemanych dolegliwości....

No...od samego słuchania człowiek sie bardziej chory robi...
Kiedyś w autobusie siedziałam przed dwiema takimi paniami.
Po kilku minutach już wiedziałam, na co która jest chora, który lekarz jest dobry, a który konował, i oczywiście znałam wszystkie najlepsze leki na dolegliwości :evil: .

vip

Post » Sob mar 10, 2012 20:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:E,tam Asia takie marudzenie to może być.Najgorsze to takie jak siedzą dwie i jedna do drugiej...Oj jaka ja chora.....Ty chora? Ja to dopiero jestem chora.....I tak pięć godzin na temat wszystkich domniemanych dolegliwości....

No...od samego słuchania człowiek sie bardziej chory robi...
Kiedyś w autobusie siedziałam przed dwiema takimi paniami.
Po kilku minutach już wiedziałam, na co która jest chora, który lekarz jest dobry, a który konował, i oczywiście znałam wszystkie najlepsze leki na dolegliwości :evil: .

:lol: podsłuchujesz cudze rozmowy 8O :mrgreen: :wink: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 10, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec... :? :ryk:
Połowa autobusu słyszała, nawet nie było gdzie uciec :evil: .

vip

Post » Sob mar 10, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec... :? :ryk:

:D My Polacy lubimy se ponarzekać,dwóch Hamerykanow jak sie spotka to u nich zawsze allright,ok - a u nas to ino same choroby :twisted:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 10, 2012 20:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No proszę Cię, Patrycja, nie dało się nie słyszeć, Panie obwieszczały głosem donośnym wszem i wobec... :? :ryk:

I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo.... :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Sob mar 10, 2012 20:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kotx2 pisze:

:D My Polacy lubimy se ponarzekać,dwóch Hamerykanow jak sie spotka to u nich zawsze allright,ok - a u nas to ino same choroby :twisted:

Ja tam specjalnie nie narzekam...a jak chora jestem, to siedzę porządnie w domu :D .
Ale rzeczywiście, już jeżeli chodzi o starsze panie to jest faktycznie temat wiodący...

vip

Post » Sob mar 10, 2012 20:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo.... :ryk: :ryk:

no..... a tym lekarstwem jest rycyna :ryk:
wszystkie dolegliwości po niej mijają :ryk:

młodej zapodałam cerutin i ibufen bo jakaś ciepła na czole.... a bakteryja mi zdechła w termometrze....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob mar 10, 2012 20:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:

I miały cichą nadzieję,że wtrąci się trzecia i powie im,że właśnie wyczaiła nowe lekarstwo.... :ryk: :ryk:

A właśnie następnym razem tak zrobię :twisted: .
Odwrócę sie i powiem- " Panie kochane, Wy to jeszcze nic, JA to dopiero byłam chora! Ale na szczęście cioteczna siostra mojej stryjecznej babki znalazła uzdrowiciela cudotwórcę...wyleczył mnie ze wszystkiego cudownym lekarstwem. Wydałam wszystkie pieniądze, ale warto było...nawet mi jeszcze troche zostało ".
I za żadne skarby świata nie powiem im, co to za cudowny znachor, i nie sprzedam specyfiku :twisted: :twisted: :twisted: .

vip

[poprzednia][następna]