Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Pani Małgosia ma takie cudo, prosto ze śmietnika.
Pani Małgosia ma też swój wiek i swoje 4 koty, z których utrzymaniem sobie nie radzi.
http://www.facebook.com/events/357069120992032/
najszczesliwsza pisze:Pani Małgosia ma takie cudo, prosto ze śmietnika.
Pani Małgosia ma też swój wiek i swoje 4 koty, z których utrzymaniem sobie nie radzi.
http://www.facebook.com/events/357069120992032/
najszczesliwsza pisze:Ostatnio to chyba wszyscy bez względu na stan kotów i ilość mają dość![]()
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Ostatnio to chyba wszyscy bez względu na stan kotów i ilość mają dość![]()
Ja nie mam...ale nie o sobie pisałam...
vip0 pisze:A johaśka się przeciez zastanawia![]()
![]()
.
vip0 pisze:Eeee...małże to sie zawsze krzywią...oraz dzieci.
I co? I postawieni przed faktem dokonanym jakoś sie potem nie krzywią.
spookyaga pisze:vip0 pisze:Eeee...małże to sie zawsze krzywią...oraz dzieci.
I co? I postawieni przed faktem dokonanym jakoś sie potem nie krzywią.
A nieraz sami się bardziej potem przywiązują niż my
vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:juana pisze:A nie mam zielonego pojęcia. Może ja właśnie się akuratnie zielona zrobiłam?
![]()
I zapomniałam dodać, że jak tylko wrócę do domu łapę plecak i na halę sportową lecę bo warsztaty aerobicu są
Tak teraz pomyślałam o tym aerobicu, i wyobraziłam sobie, i od samego wyobrażenia się zmęczyłam...
Ja lubię być po tym zmęczona
Johaśka- to może się faktycznie zastanów na tym drugim kotem?
Asia, jakbym porządnie poćwiczyła, to schudłabym jeszcze z tej niewielkiej ilości skóry, którą jeszcze posiadam, bo tłuszczyku to juz dawno nikt u mnie nie widział![]()
![]()
.
A johaśka się przeciez zastanawia![]()
![]()
.
johaśka pisze:Asiu bo mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk![]()
nawet na forum dietowym kiedyś laski wielce lamentowały że zaczęły przy diecie chodzić na siłkę, biegać, ćwiczyć i waga zamiast spadac to rośnie... i za diabła nie dały sobie wytłumaczyć że to mięśnie....
a ja po 10dniach diety mam prawie 3kg w dół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kenya, Majestic-12 [Bot] i 119 gości