Wolontariuszka Fundacji : Koci Zakątek

Komu chcę pomóc:

Bezogonka znalazła swoje miejsce w świecie !!!
niedaleko Warszawy, trafi do pełnego serca i kotów Domu.
Pani która dokarmiała Bezogonkę zorganizowała Pana, który nas przewiezie ale koszt benzyny w dwie strony to ok 400 zł.
Pieniądze z bazarku zostaną przekazane na ten cel, jeżeli ktoś jeździ trasą Wrocław-Warszawa lub zna taką osobę,która podróżuje i chciałaby nam pomóc to także prosimy o kontakt

Bambosz walczy o zycie. Ma ok 6 m-cy, wygląda na 3. Został zabrany podczas interwencji. Biegunka, wymioty . Odwodniony, zawszony. Skóra i kości. Ma w sobie wielką wolę życia!
Co oferuję:
Gdy kliknie się na zdjecie wtedy pokarzą się większe.
1. Bluzka H&M Rozmiar: M Cena: 15 zł + koszt wysyłki

2.[Sprzedane dla Agita] Czarna bluzka ( na zdjeciu wyszła zbyt jasno bo w rzeczywistości jest bardzo czarna) z siateczkowymi rekawkami oraz marszczeniem na biuście. Rozmiar :M Cena: 15 zł + koszt wysyłki
przód:

3. Torebka koktailowa , mała, elegancka i poręczna

4.[Sprzedane Jek] Swetereko-tunika złoto-brązowa ( wplecione złote niteczki) Rozmiar: M Cena: 12zł + koszt wysyłki
przód:

5. [Sprzedana dla Miodalik] Spódniczka H&M , Rozmiar : 36 Cena: 16zł + koszt wysyłki

6. Sukienkaja wieczorowa. Rozmiar : Na metce M ale ja bym ja oznaczyła jako S. Cena: 20 zł + koszt wysyłki
Przód:

Tył:

7. Apaszka w gwiazdki. Cena: 7zł+ koszt wysyłki

8. [ Kupione przez Mgj]Czarny golf bez rękawów. rozmiar : S lub M - jest dobrze rozciągliwy. Cena : 10 zł

9. [ sprzedane dla Passa] Sukienka "mała czarna" bardzo ładnie dopasowuje się do figury. skład: mieszanka- wiskoza,elastan,poliester. Długość: 85cm Szerokość w talii: 35cm CENA: 10zł + koszt wysyłki Firma: Orsay

ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW A TYM SAMYM DO POMOCY