Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:Kinia miałam się nie wypowiadać już w tym temacie ale trudnokinia098 pisze:Odnośnie Pulpeta:
Jaka ściema ?Było już pewne, że kot, który został przygarnięty przez jakąś kobietę, to Pulpet. Dlatego poprosiłam was o zaprzestanie poszukiwań, bo skoro było bardzo prawdopodobne, że to właśnie Pulpet, to po co miałybyście tam ganiać na tym mrozie i na darmo szukać kota ?
Dla mnie pewne że kot jest moim szukanym kotem jest wtedy gdy go zobaczę, ale dla ciebie wystarczy informacja od babki że ma czarnego kota w domu. Nikogo nie prosiłaś o sprawdzenie czy to jest kot - ludzie z Gryfina nie pojechali do babki zweryfikować tej rewelacji bo nic o niej nie wiedzieli (chyba że babka ma zaniki pamięci)
Zapytanie babki czy kot jest cały czarny (ten na zdjęciu ma białą plamkę pod szyją) to jest kwestia 10 sekund - nie trzeba czekać na zdjęcia
I nie pisz że troszczyłaś się o nasz komfort bo to nie nas wypuszczono na mrozie w nieznanym miejscu. Chyba jakoś inaczej pojmujemy odpowiedzialność za zwierzęta.kinia098 pisze:I nie dziwię się, że ludzie prosili aby rozwiesić ogłoszenia i nie zaprzestawać szukania Pulpeta, jeśli zadzwoniłaś/łyście wtedy, kiedy okazało się, że to jednak nie on.....
a nie, ja dzwoniłam do nich wcześniej i nie jeden raz.
Kinia to co myślę na temat twojej postawy zostawię dla siebie mimo wszystko.
Przemyśl sprawę - przez twoje decyzje kot nie został znaleziony, przez wiele dni nikt tam nie zaglądał, ogłoszenia nie zostały powieszone. Brawo.
anduk pisze:A pożyczyta?
Mogę wynagrodzić w 'ślicznych kocich
ogonkach'
kya pisze:No pieknie...a jak ja kiedys pytalam bo mi Norek Unke leje to dla mnie nie bylo. Podla mafia![]()
Juz Cie nie kocham Edyto
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 198 gości