Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 13:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

iza71koty pisze:No a wczoraj miał byc taki Piękny dzień. :roll: Wstałam, tyle rzeczy udało mi sie zrobić, słonko świecilo i sobie uzmysłowiłam ze przecież Wygralismy karmę. :D Ze trzeba zamównienie złożyc.W poniedziałek Pani z Krakvetu :D dzwoniła, gratulowała i przekazała co dalej.Więc ja sobie weszłam na ich strone, wszystko przekalkulowałam, zobaczyłam jakie promocje, co i jak zeby było pysznie :D no i taka mnie niespodzianka podczas pierwszego karmienia spotkała. :|

Ale nic.Dzisiaj skończyłam.Będzie pysznie, smakowicie i mniam, mniam.A to Wszystko Dzięki Wam Kochani. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Ja już w poniedziałek wysłałam zamówienie :) Ciekawe tylko, jak długo trzeba będzie na nie poczekać.....

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw mar 08, 2012 13:27 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Pani z którą rozmawiałam mówiła że dość szybko realizują. :D Zresztą kilka Osób też potwierdza to samo.

Najważniejsze że jest i kociaki pojedzą smacznie! Do mnie to jakoś dopiero całościowo dotarło jak robiłam wczoraj zamówienie. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw mar 08, 2012 21:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Gównażeria jest najgorsza... :x
PS Izuniu, zmień tytuł wątku, bo trochę nieaktualny.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt mar 09, 2012 0:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakveci

Megana pisze:Gównażeria jest najgorsza... :x
PS Izuniu, zmień tytuł wątku, bo trochę nieaktualny.

Faktycznie. :oops: Już zmieniłam. :D

iza71koty

Post » Pt mar 09, 2012 0:28 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dzisiaj mieliśmy potworną pogodę.Powrót zimy normalnie.Nawet śnieg spadł.Mokro, paskudnie, nieprzyjemnie.Musiałam ubrać znów cieplutki kombinezon.
Znowu zasnęłam w altance.....Tak nagrzałam kotom w altance ,że się zgrzałam .Poczułam jak się przebudziłam.Przed chwilka dopiero wróciłam.Fajnie tak się jeżdzi w nocy.Cichutko, spokojnie.Gdzie nie gdzie śmiga jakiś kot.Radiowóz powolutku patrolował ulice.No pospałam godzinkę ,to muszę się w domu za robotę zabierać.

iza71koty

Post » Pt mar 09, 2012 9:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Dobrze, że radiowóz patroluje, to bardziej bezpiecznie. A w nocy to wychodzi właśnie najwięcej kotków, mają spokój, a poza tym natura. Szkoda, że znowu taka brzydka pogoda. :(
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pt mar 09, 2012 14:54 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Przypadkiem zajrzałam na wątek śliczne te wasze kociaste , opiekunka ma co robić .Pozdrawiam was serdecznie .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt mar 09, 2012 18:19 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Wiecie co, czasem to mi sie normalnie wszystkiego odechciewa.
Kurde w takie cywilizacji żyje, że niech to wszystko.... :evil:

wczoraj na fb przeczytałam apel babki na temat 7miesięcznej kotki, której właściciele zmienili mieszkanie, nie pytając uprzednio właściciela czy ma cos przeciwko zwierzakom.
Oczywiście ma.
Kotka jest na chwilę obecną u weta, bo przeszła zabieg sterylizacji, a właściciel, szantażuję babkę, że jeśli nie znajdzie dla niej domu, to ją uśpią 8O
Pierwsze -zaskczenie jak można takim okrutnym padalcem być 8O
dwa-wychodzi na to, że można, w tym chorym kraju, uśpić zwierze bez konkretnej przyczyny 8O

cywilizacja ku$%^^& :evil:

chyba zabiorę kicie do siebie, jeśli wieczorem okaże się , że nie ma nikogo innego, kto może dom ofiarować :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt mar 09, 2012 18:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Ludzie zwierzęta traktują jak przedmioty , fajnie że ją zabierzesz :)

lidka02

Post » Pt mar 09, 2012 19:00 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

lidka02 pisze:Ludzie zwierzęta traktują jak przedmioty , fajnie że ją zabierzesz :)

Jeszcze sie muszę zastanowić, bo już jedną mende zadziorną mam, która niekoniecznie z miłością reaguje na obcych
ale jeśli dziewczyny z wicklow cats będą pod ścianą, to nawet się nie zająknę, a maluda będzie u mnie :wink:

wiora

Post » Sob mar 10, 2012 10:21 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

Jak będziesz coś wiedziała daj znać co z małą .

lidka02

Post » Sob mar 10, 2012 19:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

U na pada, ale zrobiło się na plusie przynajmniej...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob mar 10, 2012 20:25 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

lidka02 pisze:Jak będziesz coś wiedziała daj znać co z małą .

Kicia pojechała dziś do swojego nowego domu :D

wiora

Post » Nie mar 11, 2012 11:08 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

wiora pisze:
lidka02 pisze:Jak będziesz coś wiedziała daj znać co z małą .

Kicia pojechała dziś do swojego nowego domu :D

Wspaniała wiadomość :1luvu: mają niektóre jednak szczęście .Pozdrawiam

lidka02

Post » Wto mar 13, 2012 12:12 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

I co słychać -
przesyłka z KV dotarła ?

Połowy się zaczęły ?

Idzie ku lepszemu ?

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

[poprzednia][następna]