Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 12:18 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

dana2509 pisze:Stara to Ty będziesz, jak będziesz miała 80 lat :mrgreen:
:ok: za wyniki.
Dzwonkami się nie przejmuj.Ja dwa dni temu straciłam flakonik, bo Silver uznał, że w przedpokoju nie pasuje :wink:

No ja właśnie tak sobie tłumaczę zawsze szkody :mrgreen: Jak straciłam kiedyś taki duży stojący na podłodze wazon tłumaczyłam sobie właśnie, że widocznie uznały, że nie pasował do wnętrza :)
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 07, 2012 13:42 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

W pokoju moich córek jest półka, na której były poustawiane gliniane ozdoby.
Między innymi, takie ogromne śmieszne prezenty na 18-tkę.Silver często wskakiwał na tę półkę i po niej przechodził na szafkę.
Nigdy niczego nie zrzucił.Nigdy do czasu kiedy to zlądował razem z półką :?
Skorup było co niemiara, ale jemu na szczęście nic się nie stało.Od tamtego dnia półka jest po prostu pusta i spokojnie wytrzymuje obciążenie ponad 5 kg. kota :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro mar 07, 2012 22:47 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Fakt ja juz tez zrezygnowałam z wielu wazonów bo żywot ich bywa krótki ,wszystko drewniane lub metalowe inne odpada.Coś kiepsko widzę tą wizytę PA w Olecku .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 07, 2012 23:40 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

horacy 7 pisze:Fakt ja juz tez zrezygnowałam z wielu wazonów bo żywot ich bywa krótki ,wszystko drewniane lub metalowe inne odpada.

To może być metoda :P
horacy 7 pisze:Coś kiepsko widzę tą wizytę PA w Olecku .

8O :?:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw mar 08, 2012 8:01 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Czasem trudno kogoś znaleźć.Moze na dogo?Szkoda by było miejsca jeśli fajne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw mar 08, 2012 12:24 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

viewtopic.php?f=1&t=139878
Zobaczcie dziewczyny, może rudy Rydz :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw mar 08, 2012 13:21 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

alab108 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=139878
Zobaczcie dziewczyny, może rudy Rydz :P

Napisałam i wysłałam maila :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 08, 2012 14:32 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Witam wszystkich po chwilowej nieobecności spowodowanej pracą :)
Widzę, że jak zawsze sporo się dzieje. Basiu mam nadziedzieję, że Twoje zdrówko troszke lepiej , bo nie wiem kto tak jak Ty dałby radę pomagać kociastym :)
A, że pani wet. nie poznała Tuptusia i Atomka na wizycie to wcale się nie dziwię... chłopaki juz mają swój wiek heh, jak ten czas leci :piwa:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Czw mar 08, 2012 19:13 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Dzisiaj na dzień kobiet otrzymalam niezły prezent ktoś nasikał mi do skórzanego ulubionego kozaczka,zapach przedni nie wiem jak teraz wywabić zapach.Dzięki dziewczyny za zaproponowanie rudego ,może rzeczywiście to ten dom.Niestety Rudy Rydz jest mało kontaktowy i nie do końca kuwetowy ,dzisiaj zrobił kopkę do legowiska w wiklinowym koszu.Nie wiem czy kozak to też jego dzieło być moze nie.Trudno w tak zakoconym domu poznać jego charakter.
Ostatnio edytowano Czw mar 08, 2012 19:29 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Czw mar 08, 2012 19:17 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

dawno przestałam zostawiac buty na ogólnie dostepnej podłodze.Gościom też chowam.torby wieszam...A i tak lejkom się udaje mnie zaskoczyc.
Jak wizyta?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw mar 08, 2012 19:32 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

ASK@ pisze:dawno przestałam zostawiac buty na ogólnie dostepnej podłodze.Gościom też chowam.torby wieszam...A i tak lejkom się udaje mnie zaskoczyc.
Jak wizyta?

U mnie niby buty były w garderobie ,mam taką malutką ,ale widać i tam moje koty buszują ,zresztą są w szafie ,na szafie ,na półkach ,łóżkach wszędzie gdzie sobie wymyślą ,ze można wejść.Odnośnie wizyty zupełna cisza,bez tego nie mamy co wieśc kotów bo to będzie chyba z 200km w jedną stronę.Boję się o nie bardzo.

horacy 7

Post » Czw mar 08, 2012 19:44 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

horacy 7 pisze:Dzisiaj na dzień kobiet otrzymalam niezły prezent ktoś nasikał mi do skórzanego ulubionego kozaczka,zapach przedni nie wiem jak teraz wywabić zapach.Dzięki dziewczyny za zaproponowanie rudego ,może rzeczywiście to ten dom.Niestety Rudy Rydz jest mało kontaktowy i nie do końca kuwetowy ,dzisiaj zrobił kopkę do legowiska w wiklinowym koszu.Nie wiem czy kozak to też jego dzieło być moze nie.Trudno w tak zakoconym domu poznać jego charakter.

A ja dostałam w prezencie kupę - prawdziwą i kształtną! (a nie krowie placki które do tej pory Morris zostawiał) :ryk:

Basiu tu masz różne sposoby na uzunięcie zapaszku: http://www.tipy.pl/artykul_3563,jak-usu ... moczu.html
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 08, 2012 21:08 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Ach te kocia-grzmocia :D

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pt mar 09, 2012 8:56 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

U nas sikunów ciąg dalszy dzisiaj zasikane siedzisko od półki na buty w przedpokoju.Porażka ciągłe mycie sikunów ,a one nowe miejsca wynajdują.Lord boi się Rydza ,to jedyny kot który radzi sobie z Lordem.Nadal troszkę z boku ale coraz częsciej leży na dywanie lub parapecie.Robi postępy ,tylko nie jkestem [pewna czy top on nie sika ale równie dobrze inny może to robić za dużo chłopaków jest.

horacy 7

Post » Pt mar 09, 2012 9:08 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Znów nam wiadomość o porzuconym w lesie psie ,jadę zobaczyć i ew. zrobić fotki.Podobno znów straszna bieda podobna do pudelka.

horacy 7

[poprzednia][następna]