Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annskr pisze:Takie cudo szuka domu - jest w Łodzi....
Persik Filcuś - Dorotka zobaczyła go na oknie - nieruchomy, zakuty w zbity filcowy kołtun, tylko piękne oczy odróżniały go od zakurzonej, porzuconej zabawki… Po tygodniach trudnych negocjacji udał się go wydobyć i teraz wyjątkowo miły i spokojny Filcuś ma szanse odzyskać należną przedstawicielowi tej pięknej razy urodę. Jeszcze trochę się boi nowego otoczenia, wstydzi się braku futerka i starannie owija w kocyk. Ale będzie piękny, Dorotka dała mu na to słowo. I obiecała mu dobry domek, który będzie go czesał i głaskał codziennie. Filcuś ma 7-8 lat, jest zaszczepiony, odrobaczony, pół-wykastrowany, ma książeczkę zdrowia. dorotka1314@wp.p. 516 979 799![]()
![]()
![]()
OlaLola pisze:Ten persik szuka DT, jest w schronisku.
viewtopic.php?f=1&t=140369&p=8708532#p8708532
Ja bym go chętnie wzięła na Dt, ale chyba nici z tego, bo wątpię czy by ktoś dowiózł.
wilber pisze:Przed chwilą zadzwonił do mnie znajomy z Chorzowa, znalazł rudo-białe persopodobne "CUŚ". Znajomy nie jest szczególnie zwierzolubny i angażować się w pomoc raczej nie będzie, prosiłam, żeby nie zawoził do schroniska, nie wiem ile ma u niego czasu, dzień, dwa, trzy ...
Sama pomóc nie bardzo mam jak, mieszkam w Poznaniu, w tej chwili jestem w trakcie przeprowadzki, w poprzednim wynajmowanym strychowym mieszkaniu dach prawie zawalił nam ( mnie i dwóm kotom )się na głowę. Jestem w trakcie kończenia remontu i przenoszenia rzeczy,ogólnie totalny bajzel i rozpierducha.
Dostałam maila ze zdjęciami, dołączę jutro, poprosiłam już o pomoc we wstawieniu, sama nie dam rady, na dokładkę padł mi laptop a na starym, pożyczonym nic nie chodzi jak powinno.
Proszę, może ktoś się zlituje, na zdjęciach wygląda jak straszna bieda, chudy i coś ma z prawym okiem.
Wiele nie mogę, ale gdyby znalazł się ktoś litościwy to zorganizuję transport, w ostateczności pojadę po niego pociągiem i zawiozę obojętnie gdzie, w jakiekolwiek miejsce w Polsce.
Proszę !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 100 gości