OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 8:13 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

a jaka jest uroda kociary? :mrgreen:
włosy na sztorc? 8O moje są za długie -zahaczałabym o framugę drzwi przy przechodzeniu :oops:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 06, 2012 8:17 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Patmol pisze:a jaka jest uroda kociary? :mrgreen:
włosy na sztorc? 8O moje są za długie -zahaczałabym o framugę drzwi przy przechodzeniu :oops:

Uroda kociary jest dokładnia taka jak moja :mrgreen:
Basiu, mam krótko obcięte włosy i stawiam je na żel. Taka kolczatka na głowie się robi.Kiedyś miałam długie ale przy ciąży zagrożonej i leżeniu obcięłam je sobie na zapałkę i tak już zostało.Nawet z czesaniem wygoda jest wielka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 06, 2012 8:45 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

ASK@ pisze:Uroda kociary jest dokładnia taka jak moja :mrgreen:

mogę tylko przytaknąć Obrazek

Patmol

Post » Wto mar 06, 2012 19:45 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

ŁoMatko :cry: Ogłaszam się.Znaczy się koty.Idzie mi jak po grudzie. Straszna harówka dla małego rozumku okropna.Piwo, drink i takie tam powinno być serwowane w promocji :mrgreen: Ku rozwodnieniu niemoty i niemocy :twisted: Dobrym słowem pełnym otuchy też nie wzgardzę.
Bo mam plan długo falowy-ogłoszeniowy :lol: .Tylko czy ja go wykonam. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 06, 2012 19:47 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Wsparcie psychiczne jest. Też nie przepadam za tymi robótkami.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 06, 2012 19:56 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Ja też tylko wsparcie psychiczne mogę dać. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Asiu jestes niesamowita dasz radę. :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 06, 2012 20:44 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Uff...Wasze dobre myśli pomogły mi.Mało bana nie dostałam za powtórki :mrgreen:
Mam takie wrażenie,że jeden z portali mi go jednak dał :roll: Za zasługu :mrgreen: Ten co się na Puciatkowy tytuł obraził.I upublicznienie maila, który ponoć był tylko do mnie.Ale w zdaniach powtarzała się liczba mnoga. Ja w kilku postaciach to raczej nie jest możliwe. :roll: Za nic wejść na niego nie mogę.Odpuszczam sobie go na razie bo nigdy z niego nie miałam pytań o koty.Poza tym nie jest w wejściu przejrzysty i jasny w obsłudze. Nie dla na żelowanych blondynek znaczy się. :evil:

Teraz tylko telefony, rozmowy i mądre domy sa mile widziane.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 06, 2012 21:47 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Teraz za rozmowy i mądre domy kciuki.Mi też potrzebne som :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 07, 2012 7:48 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

A som,som :ok: :ok: :ok:

Dzień jak co dzień. Dzikunki stawiły się w liczbie stałej. Nawet czarne syczące i bure czekały na mnie.I tri co to ją przepędzają inne.Zawsze mi jej szkoda. Kochaś przychodzi ale tylko w celach rekonesansu. Zauważyłam któregoś dnia,że włazi do okna pani,której z Agneską wyciągałyśmy w lato koty. A mamuśke cięłam. Może to jej kot?Ale też przyszł mi inna myśl,że sobie jakąś kotkę wzięła :roll:

W domu dzień jak co dzień. Ja za żarcie,zmywanie i leki,TZ za kuwety i kanapki. Mocno sprawiedliwy podział :mrgreen: TZ całą nockę się kręcił,wstawał, mantyczył. Rano dopytany przyznał,że Żuk przytulił się do niego i strategicznym punktem celując panu w nos gazował i popuszczał. :mrgreen: :ryk: Mimo wszystko cieszę się, bo to znaczy,że małemu normuje się.
Przez to kręcenie paniusia koty też mocno zdegustowane i nie spokojne.Co on wstał to one także.Z nadzieją,że michę dostaną promocyjną, leciały do kuchni jak tylko TZ nożynki na panelkach postawił.Potem był płacz i mantyczenie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 08, 2012 6:04 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

Posucha na wątku.Meldowanie się poszło w niepamięć.
Zimno, zimno i jasno.Czego nie lubię bo michy i koty zaraz wpadają w oko.Nie mówiąc o mojej skromnej osobie.Wróciłam z przebieżki i udziki mi pomarzły.Wcześniej jakieś sikuny posprzątałam bo koty mocno jakieś nie zadowolone były.
Żunio jako tako.Zaraz druga kolejka leków.Julinka dziś do weta na zastrzyk od świerzbiający. Położone "szmaty kocie" przygotowane do prania zostały ...obsikane.Nie powinnam sie złościć,wszak to kocie rzeczy.

Kochane Kobietki z racji NASZEGO święta życzę Wam tylko dobrych i radosnych chwil popartych życzliwością, zdrowiem i pełnym portfelem :1luvu:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 08, 2012 6:07 Re: OTW5- Kobietkom futrzastym i gołym;)wszystkiego naj,naj!

My z kocimi dziewczynkami dołączamy się do życzeń :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 08, 2012 7:48 Re: OTW5- Kobietkom futrzastym i gołym;)wszystkiego naj,naj!

A u mnie w pracy tradycyjnie od kilku lat w DK mamy prykaz przyjści w czymś w określonym kolorze.Był czerwony, zielony...A w tym roku jest (chlera jasna :twisted: ) rózowy :!: :!:
I tu zaczął się moj ból głowy.Bo z różowych mam tylko jedne gatki -co to nie da rady uwidocznić. :oops: Mam krótkie spodenki co na dżinsy włożone nijak nie wyglądają a na gołe kopytka to nie ta pora :roll: . Mam też piękne, przepiękne świecące ...uszy królicze. :lol: Agneska poświadczy. :mrgreen: Są powalające na tyle,że na pikniku Jokota sama Pani Prezes nie pozwoliła mi w nich chodzić. :(
Snalazłam cosik różowo-powiewnego i wdziałam coby się od reszty nie wyrózniać :mrgreen: O tyle dobre,ze ma duży dekolt ale ..z tyłu.

Tylko uszu mi szkoda bo marnują się :cry: .
Obrazek

ASK@

Post » Czw mar 08, 2012 8:03 Re: OTW5- Kobietkom futrzastym i gołym;)wszystkiego naj,naj!

no to ja sie melduję Obrazek (na różowo)

Patmol

Post » Czw mar 08, 2012 19:36 Re: OTW5- f:54,55,71...Życie toczy się dalej;)

ASK@ pisze:
Kochane Kobietki z racji NASZEGO święta życzę Wam tylko dobrych i radosnych chwil popartych życzliwością, zdrowiem i pełnym portfelem :1luvu:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :!:

Piękne życzenia ,oby się spełniły :ok: .Chciałam dorzucić jednego czerwonego goździka ,ale nie znalazłam :mrgreen:

W zastępstwie inny kwiatek Obrazek :lol:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 09, 2012 8:11 Re: OTW5- Żuk i kocia reszta świata :)

I po Dniu Kobiet :cry:
Reszta dni należy chyba do samczej strony :mrgreen:

Znów napiszę,że dzień u nas jak co dzień. Sikunków sprzątanie.Choć jakby mniej.Mycie ranne podłóg, pralka chodzi od świtu, podawanie leków, dogłaskanie i wrzaski. Ach, te moje cholerowanie :roll: Julka wszędobylska, skacząca jak jojo po kuchni wywaliła dziś MAŁY spodeczek mleka. Użebrała i powinnam siebie przekląć a nie ją.Bo sprzątania miałam jakby cała kanka wychlapała się na kuchnię. Tylko sufit (chyba :mrgreen: ) nie był w mleczku. A ona smykła sobie tylko i łapiny w rant trafiły. Jak wychodziłam jeszcze siebie domywała.

Rafuś kicha na potęgę.Mam nadzieję,że to nic poważnego. Może uczulenie? :roll: Na sierść. :lol:
Nastka rozwija się i nabiera ponownie coraz większej śmiałości. Nawet do kuwety w łazience już łazi. Jak weszłam i zapaliłam światło to zaskoczona zobaczyłam zaskoczoną Nastkę 8O . Co robi blondynka w takiej sytuacji? Blondynka mówi grzecznie "przepraszam", wycofuje się i gasi światło. :lol:
Sama siebie obejrzałam w lustrze.Czy to na pewno ja tak zrobiłam :ryk:

Pikusiek spał na wyrku ,razem z resztą kociarstwa.Karmelek jest smutny ostatnio. Jemu domu brakuje.Bo Karmel pięknie,całym sobą się bawi tylko jakoś z nim nie chcą.
Wyjęłam rano suszarkę by ku uciesze TZ :mrgreen: zastawić praniem przedpokój. Zanim powiesiłam rzeczy koty rozrządziły się z żelastwem.Walące się druty narobiły huku na cały blok.A one szalały w tych prętach aż im łapinki się plątały. Córka dzielnie znosła wszelkie niedogodnośći.TZ nie było.Na nocce odpoczywał od nas. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt mar 09, 2012 9:45 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]