Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 20:24 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

Gapcio :( Biedulek straszny...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 21:19 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

Taki różowousty jak mój Dżordż! 8O
Biedulek...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon mar 05, 2012 21:36 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

Gapcio bardzo biedny ale też słodziak wielki :)

A koty są niesamowite - jak mu towarzyszą na tej klatce - jakby wiedziały, że mu lepiej, kiedy są w pobliżu :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto mar 06, 2012 15:20 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

Gapcio :( To cud że przeżył 8O Teraz musi być tylko lepiej :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto mar 06, 2012 17:50 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

Gapcio jest niezwykły, przekochany....

Dziś moja koleżanka miała sen. W tym śnie znalazła dwa kocięta. I w tym śnie pamiętała, że musi te kotki oddać... No komu? Oby to nie był sen proroczy. :?

Zdziś ma się dobrze, a ja tęsknię za wielkim czołem do całowania. 8)

Tania kiepsko znosi noszenie kubraczka, ogranicza poruszanie się do minimum.

Aha, dziś w nocy dostałam cios w twarz, nie wiem od kogo, ale zostały ślady pazurów, pod okiem i na nosie. Żadnej wdzięczności, żadnej.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto mar 06, 2012 20:44 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Biedna Ty jesteś ,taka niewdzięczność :? :1luvu:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto mar 06, 2012 20:49 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Śliczny, biedny niewidek. :cry: Będzie ok.jeden z moich tymczasów(w przed dzien Wigilii zgarnięty) miał odmrożone poduszeczki,zagoiło się bez problemów więc i jemu wszystko się zaleczy.Ukłon dla was Anitko i głaski dla futerek :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 06, 2012 21:03 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Kastracje i s

anita5 pisze:Aha, dziś w nocy dostałam cios w twarz, nie wiem od kogo, ale zostały ślady pazurów, pod okiem i na nosie. Żadnej wdzięczności, żadnej.

Czyżby małżonek paznokci długo sobie nie obcinał? :lol:

Bazyliszkowa

Post » Czw mar 08, 2012 8:16 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Wszystkiego najlepszego.
Klakier

Obrazek

Bazyliszkowa

Post » Czw mar 08, 2012 10:04 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

jaki biedniusi ten Gapcio
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw mar 08, 2012 18:32 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Bazyliszkowa... :ryk:
Niestety wredna łapka należy do któregoś futerkowca, żaden się nie przyznał. :D

Klakierkowi dziękuję za bukiecik! :D

Gapcio naprawdę poważnie się myje. I, co mnie bardzo cieszy, sika i kupę robi od dwóch dni codziennie. Oczywiście pod siebie, po czym przenosi się na drugą stronę klatki.
Wczoraj miał otwartą klatkę, na wypadek, gdyby chciał wyjść, ale chyba jeszcze sporo czasu minie, zanim się odważy. Jest kompletnie niezaradny. Za to Puchatek wszedł do klatki i leżał obok Gapcia. Gapcio lubi koty, na Zochę reaguje syczeniem, ale myślę, że się przyzwyczai.

5 marca minął rok od oddania Kuleczki do DS w Krakowie. Mam świetny kontakt z opiekunką Kuleczki, obecnie Dyziem, dostaję piękne maile i foty, i bardzo chciałabym, żeby każdy dom był taki. A Kuleczka jest tak cudny, że aż niewiarygodne. :D
W tym samym dniu rok temu do DS u alinki6 pojechała Elunia, piękna, choć szalona, i o niej też mam wieści na bieżąco. Elunia ma się świetnie i ma narzeczonego. 8)

A teraz podziękowania. Chciałam podziękować serdecznie taizu za wsparcie dla Trusi i amyszce za udział w moim bazarku książkowym. Dziękuję też justynie8585 za pieniądze z bazarku w kwocie 64 zł, na Zdzisia. Zdziś pojechał do alinki6, która kazała przekazać te pieniądze na rzecz Gapcia. Serdeczne dzięki!
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt mar 09, 2012 8:07 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

anita5 pisze:.....5 marca minął rok od oddania Kuleczki do DS w Krakowie. Mam świetny kontakt z opiekunką Kuleczki, obecnie Dyziem, dostaję piękne maile i foty, i bardzo chciałabym, żeby każdy dom był taki. A Kuleczka jest tak cudny, że aż niewiarygodne. :D
W tym samym dniu rok temu do DS u alinki6 pojechała Elunia, piękna, choć szalona, i o niej też mam wieści na bieżąco. Elunia ma się świetnie i ma narzeczonego. 8)

........

Dobrze czytać takie wieści :)
Żeby jak najwięcej takich domów.... :ok: :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt mar 09, 2012 12:28 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

mahob pisze:Żeby jak najwięcej takich domów.... :ok: :ok: :ok:

O właśnie :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Sob mar 10, 2012 19:31 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Wczoraj Tomek był u naszej weterynarz z Allegrą i Wojtusiem. Ala ma dziwne wyłysienie na pleckach, dostała leki i mam nadzieję, że to pomoże szybko, bo taka piękna szylkretka musi być zadbana przecież.
Wojtuś ma chore uszka, biedak.

Ciągle coś się dzieje, wiadomo.

A najgorzej, że mój kochany żołądek strasznie daje mi popalić. :cry: Boli niemal tak jak ostatnio.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie mar 11, 2012 9:27 Re: Moja gromadka. Sreberek [*];Zdziś pojechał.Gapcio,Gapule

Oj to mamy wspólne przeżycia.
Mój żołądek też mi ostatnio wysiada i daje popalić.
Nerwy? Stres? :roll:

Głaski i buziaczki dla całej Gromadki ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]