Całym sercem dziękuję Wam za życzenia, za pamięć
Minęło tyle czasu... Tęsknię obłędnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaczyna się sezon letni (czyt. tarasikowy), więc wreszcie mogę "łapać" sieć i w związku z tym mam nadzieję, że do jesieni Internet mnie nie porzuci
Tak bardzo jestem ciekawa co u Was, Kochane!!! Mam nadzieję, że i Wy i Wasze Footerka macie się świetnie
Że dobrze również mają się Wasi podopieczni - te najbardziej dotknięte przez los biedy
... Schronisko łódzkie... zawsze, zawsze w moim sercu
Nie było mnie z Wami z różnych powodów, ale dzięki wiośnie mogę i chcę wrócić
Co u nas? Działo się wiele - Smoczek przeszedł dwuetapową sanację ząbków, Józio przeraził mnie zapaleniem błony śluzowej żołądka, Bąbel jest w trakcie leczenia idiopatycznego zapalenia pęcherza. Wiele chorób, ale jeszcze więcej nadziei, miłości i radości
Poza tym gościmy w klatce kolejną dziczkę po sterylizacji, co staje się cichą tradycją naszego domostwa.
No i bardzo, bardzo czekamy na koniec miesiąca, kiedy to rozpocznie się realizacja budowy wymarzonej przeze mnie woliery
Kocham Was, Cioteczki Drogie oraz Wujku Satyrze
Czekam na Wasze wizytki (w naszym magicznym domku

) i zbieram się do wirtualnych odwiedzin w Waszych wątkach, do których naprawdę i zwyczajnie baaardzo się stęskniłam
Całujemy całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joanna - jerzykowka & Ukochania