» Śro mar 07, 2012 18:09
Robaki z odbytu mojego kocurka
Witam,jestem tu nowy i nie wiem czy to odpowiedni dzial do zadawania pytan...jezeli zly to prosze o przeniesienie do odpowiedniego.Mam problem z moim kocurkiem,ktory wabi sie IŁ,juz od malego kocurka bardzo czesto kichal,a ostatnio przeczytalem,ze moze miec to cos wspolnego z robakami.Nastepnie zaczal kaszlec po mleku,po wodzie nic mu sie nie dzieje,ostatnio zaczalem mu sie przygladac bardzo dokladnie i zauwazylem jakies dlugie na 2cm podluzne robaki(bardzo biale),wychodza z jego odbytu kiedy sie relaksuje,jak lezy i miziam go po brzuszku.Robaki z jednej strony sa lekko splaszczone.wychodza z niego codziennie kolo 17,bo wtedy wraca do domu z lowow,nie widuje jego odchodow bo zalatwia je na zewnatrz,w domu jedynie nocuje i sie pozywia.Mam nadzieje,ze opisalem wszystko bardzo dokladnie,o i dodam jeszcze ze raz na pol roku jest odrobaczany,nie wiem co mu weterynarz podaje ale jest to jakas tabletka i daje mu raz pol tabletki.Prosze o podpowiedz jak sie pozbyc tych robakow bo mimo,ze kot jest bardzo niedobry i agresywny to bardzo go lubie.Pozdrawiam