Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 13:49 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Myszolandia - cudne fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miło było Cię poznać na zywo :D

Maria Białą Hestię na fotkach w galerii znalazła, a własnej wnusi już nie zauważyła :roll:

Obrazek

I inne fotki, które znalazłam :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak widać Fenriś znowu lansował się na klatce 8) Mario ja na stałe muszę mieć paczkę Twoich wizytówek, bo musiałam ludziom na kartkach zapisywać adres strony :lol:
I już się poddałam z tłumaczeniem, że to kastraty - nie wdając się w szczegóły po prostu mówiłam, ze kocięta będą na jesieni, a info będzie na stronie :ryk:
Tylko jakaś Pani co chciała pokryć kotkę była rozczarowana - chociaż nie wiem czy bardziej tym, że to nie Gamina jest kocurem czy tym, że oboje z Fenrisem są wykastrowani :wink:

Generalnie oba koty, ale ZWŁASZCZA Gamisia stwierdziły, ze na takie "wystawy" to one mogą jeździć - Gamina nawet robiła sztuczki w klatce 8O - buzi i łapkę :o - mam świadka Myszolandię :mrgreen:

Dopiero na scenie w obecności innych kotów wyszła z niej tygrysica - i najpierw wparła rudej kastratce z którą przegrała o pierwsze miejsce, wyrywając jej kawałek futerka :? , a potem oberwało się tez Fenrisiowi i łapce Gaminy został kłąb jego kryzy :roll: Wojowniczka Dzidzia Książniczka :twisted:

A najśmieszniej było jak Pan prowadzący chciał pokazać różnice wielkości między kocurkiem a kotką mco i najpierw wziął Gaminę :mrgreen: , potem się zorientował, że to nie kocur :lol: a potem miał problem, z zademonstrowaniem jakiegoś faktycznie widocznie większego od niej :ryk:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Pon mar 05, 2012 15:54 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Popłakałam sie ze śmiechu... :ryk: Zwłaszcza ten pokaz różnic wielkości między kocurem a kotką mnie rozłożył na łopatki. I te prośby o krycia Gaminą. Jakbym Sońkę na wystawach widziała. :ryk:
A wizytówki moge Ci dać, w dużej ilości. Zapakuję do torby bo w trakcie remontu do niczego się nie dogrzebię.

ewkaa pisze:Maria Białą Hestię na fotkach w galerii znalazła, a własnej wnusi już nie zauważyła

Bije się w piersi, mocno. :oops: Wnuczka też nie zauważyłam. :oops:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 05, 2012 16:03 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

MariaD pisze:
ewkaa pisze:Maria Białą Hestię na fotkach w galerii znalazła, a własnej wnusi już nie zauważyła

Bije się w piersi, mocno. :oops: Wnuczka też nie zauważyłam. :oops:
Wnuczek akurat na fotki w tej galerii się nie załapał :wink:

MariaD pisze:A wizytówki moge Ci dać, w dużej ilości. Zapakuję do torby bo w trakcie remontu do niczego się nie dogrzebię.
Zapakuj, zabiorę do Lublina 8)

ewkaa

Post » Pon mar 05, 2012 17:38 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

I jeszcze Książę pozwalający się łaskawie podziwiać tłumowi 8)

Obrazek

ewkaa

Post » Pon mar 05, 2012 17:41 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Wnuczki tylko kawałek wystawał, a Maria jako babcia zapewne ślepawa trochę ;)
Białas świeci z daleka, to łatwo było :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon mar 05, 2012 20:27 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

ewagrz pisze:Miło nam było Cię znowu zobaczyć :) Zdjęcia super, fajnie że juz je nam wstawiłaś :1luvu:

Mi też było bardzo miło i juz zacieram rączki na maj :oops:
Ależ prosze bardzo :1luvu:
ewkaa pisze:Myszolandia - cudne fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miło było Cię poznać na zywo :D

Dziękuję :oops: :oops:
No,wreszcie się poznałyśmy i mi tez było bardzo miło z tegoż powodu :P

ewkaa pisze:
Gamina nawet robiła sztuczki w klatce 8O - buzi i łapkę :o - mam świadka Myszolandię :mrgreen:

Tak,potwierdzam,przecudowna jest
Filmik jak wstawiłas kiedys nie daje to co się na żywo zobaczy,niesamowita Kicia z Gamisi :oops: :oops: :oops:
CO zresztą świadek-ja zaraz potwierdzi
ewkaa pisze:
A najśmieszniej było jak Pan prowadzący chciał pokazać różnice wielkości między kocurkiem a kotką mco i najpierw wziął Gaminę :mrgreen: , potem się zorientował, że to nie kocur :lol: a potem miał problem, z zademonstrowaniem jakiegoś faktycznie widocznie większego od niej :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kicorek pisze:Wnuczki tylko kawałek wystawał, a Maria jako babcia zapewne ślepawa trochę ;)
Białas świeci z daleka, to łatwo było :twisted:

Kicorku cieszę się że i CIebie też poznałam na żywo,teraz juz wiem kim jest ten mistrz aparatu :1luvu: spod czyjej ręki wychodzą takie cuda
____________________________________________________________________________________________

Zgubiły mi się jeszcze inne fotki,sorki za ich jakość,ale albo mi ręka dygła,albo bez lampy za ciemno :oops: :oops: :oops:
Ja cienias w robieniu fotek :oops: :oops: :oops:

nonio do wycałowania

Obrazek

i takie na luzie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i najważniejsze na finito - filmik

GAMISIA - PIĘKNA MĄDRA KOTECZKA < klick
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 05, 2012 20:44 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Myszolandia pisze: i najważniejsze na finito - filmik

Myszolandio jesteś niesamowita :1luvu:

ewkaa

Post » Wto mar 06, 2012 6:55 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Wspaniale kociska=Gamisia wojowniczka :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto mar 06, 2012 21:23 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

ewkaa pisze:
Myszolandia pisze: i najważniejsze na finito - filmik

Myszolandio jesteś niesamowita :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 06, 2012 21:41 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Wspanialy filmik :P a zdjecia te super
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Śro mar 07, 2012 16:48 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Obrazek

ewkaa

Post » Śro mar 07, 2012 19:10 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Znam tego z tym długim pyskiem. :D F zaliczył zdziwko - wreszcie ktoś większy od niego. :lol:
Obrazek

MariaD

Post » Śro mar 07, 2012 20:18 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Fenriś sam z siebie podszedł do Tamisi i zrobił z nią noski-noski 8O
Byłam w szoku głębokim :o

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mario czy Ty jesteś pewna, że miot F nie wychowywał się z psami i małymi dziećmi :wink:

ewkaa

Post » Śro mar 07, 2012 20:57 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

Sadzac z szajki ,ktora tworzy moje rude z ruda ,to chyba jednak jakies kontakty z psami byly :wink:

Co to za sliczne psie pysio-czyje :mrgreen:

anulka111

Post » Czw mar 08, 2012 8:18 Re: Frygusia i mutanty: Gamiś i Fenriś są Champion Alter TIC

ewkaa pisze:Mario czy Ty jesteś pewna, że miot F nie wychowywał się z psami i małymi dziećmi :wink:

No raczej pewna. :)
Fakt, że zadziwiająco dużo kotów z tego miotu lubi dzieci i psy: Fenris, Ryś, Faylinn.
anulka111 pisze:Co to za sliczne psie pysio-czyje :mrgreen:

Tamlin, borzojka, moja ulubienica i psi terapeuta. Prześliczna, mądra i łagodna. Do zacałowania w ten długi ryjek. :D
Obrazek

MariaD

[poprzednia][następna]