i obowiazkowo buziaki i glaski ode mnie dla Mileczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grajda pisze:Wy tu sobie gadu , gadu a ja pół godziny temu wróciłam z adopcji kocurka Homerka. Wyrzucony domowy kotek. Sam się przecież nie wykastrował. Zgarnęłam go w te wielkie mrozy z ulicy.Bidulek musiał być kopnięty przez ludzia, bo był bardzo obolały. A on podchodził do człowieka , bo to człowiekolubny kocurek.
Teraz ma nowy domKciuki za aklimatyzację.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:grajda pisze:Wy tu sobie gadu , gadu a ja pół godziny temu wróciłam z adopcji kocurka Homerka. Wyrzucony domowy kotek. Sam się przecież nie wykastrował. Zgarnęłam go w te wielkie mrozy z ulicy.Bidulek musiał być kopnięty przez ludzia, bo był bardzo obolały. A on podchodził do człowieka , bo to człowiekolubny kocurek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super Grażynko-jesteś kocim aniołem![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze: i nie pytaj , gdzie wylądowalam
nie pytam gdzie![]()
nie powiem
to się robi intrygujące
Danusiu nam nie powiesz? Nikomu nie powtórzymy![]()
![]()
grajda pisze:Wy tu sobie gadu , gadu a ja pół godziny temu wróciłam z adopcji kocurka Homerka. Wyrzucony domowy kotek. Sam się przecież nie wykastrował. Zgarnęłam go w te wielkie mrozy z ulicy.Bidulek musiał być kopnięty przez ludzia, bo był bardzo obolały. A on podchodził do człowieka , bo to człowiekolubny kocurek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 42 gości