AYO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:A co do gąbek ... spotkałam się z teorią, że kociaki za wczesnie odstawione od mamy mają syndrom memlania szmatek, gąbek i w ten deseń, szczególnie wilgotnych. Moje Koko i Pchła, które trafiły do mnie mając ok. miesiąc mają/miewają ten sydrom, który objawia się szukaniem ściereczki do naczyń w jakimś zakątku domuObydwie sa tez wyjątkowo proludzkie i zalegają na nas mrucząc, udeptując i wpatrując się kochliwie w oczy
AniHili pisze:Ja w ramach wściekłego wścieku zmieniam głos na warcząco-syczący i robię się upiornie spokojna
psiama pisze:U mnie po 10-ciu dniach jest zdjęcie szwów. Tyle bym zatem przytrzymała, gdyby dzikunia prezentowała się zdrowo i nadawałaby się na powrót. U Was stosują szwy rozpuszczalne czy jak ?![]()
AYO
psiama pisze:Ani, może zacznie piniundze znosić do łózka![]()
Asia, wyobrażam sobie jak TZ schodził Ci z drogiW ciąży miałam chwilami niezłe nerwy, teraz jakoś tak ... rzadziej
AYO pisze:Kilka, ale naprawdę tylko kilka, razy w życiu poniosło mnie tak, że wyprodukowałam wiązankę, której nikt nie był w stanie powstrzymać, poczynając ode mnie![]()
Po prostu niosło mnie nad ziemią, słowa dobierały się same w piętrowe układanki, a słychać mnie było na dobre kilkadziesiąt metrów![]()
Z wiekiem zaczęłam reagować trochę inaczej, choc nie ukrywam, że nadal wiele potrafię w tej dziedzinie![]()
Parę skorup też mam na koncie
psiama pisze:AniHili pisze:Ja w ramach wściekłego wścieku zmieniam głos na warcząco-syczący i robię się upiornie spokojna
Taka, że jak dotkniesz wydobedzie się złowieszczy syk palonego ciała![]()
W sumie lepiej zbić kilo talerzy niż wlać mężowi
AYO pisze:Przeciez nie latamy z kałachem po mieście [echchch... marzenia]8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot] i 649 gości