Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze:Niesamowita zmiana.
Tak cały czas kombinuję, gdzie go ulokować.
marta-po pisze:U CatAngel mam zapłacone 20 zł na ogłaszanie kotów. Przekazuję to Basiu na Twoje koty. CatAngel już wie, że zgłosicie do niej, któregoś z Twoich tymczasków.
horacy 7 pisze:marta-po pisze:U CatAngel mam zapłacone 20 zł na ogłaszanie kotów. Przekazuję to Basiu na Twoje koty. CatAngel już wie, że zgłosicie do niej, któregoś z Twoich tymczasków.
Marto zostaje Kuro i Brylant bo wczoraj dziewczyny zasponsorowały pakiet dla whiskasów i rudego Rydza.Dziewczyny dziękuję.Będę trochę mniej na forum bo mam problem z internetem w pracy niestety.
horacy 7 pisze:marta-po pisze:U CatAngel mam zapłacone 20 zł na ogłaszanie kotów. Przekazuję to Basiu na Twoje koty. CatAngel już wie, że zgłosicie do niej, któregoś z Twoich tymczasków.
Marto zostaje Kuro i Brylant bo wczoraj dziewczyny zasponsorowały pakiet dla whiskasów i rudego Rydza.Dziewczyny dziękuję.Będę trochę mniej na forum bo mam problem z internetem w pracy niestety.
po_prostu_kaska pisze:Basiu, a co z pakietem ogłoszeń, który marta-po przekazała na Twoje tymczasy?
Próbujemy ogłaszać Brylanta? Czy inny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 51 gości