DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 15:49 Re: DT Smarti 8 ......

U mnie w podpisie jest wątek o tym, jak robić ogłoszenia, ja robię według tych wskazówek :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 05, 2012 16:26 Re: DT Smarti 8 ......

Kocia Morda pisze:Wszystkie są czarne???? :D Troszkę mi trudno się zorientować jaki kot jest jaki.
Oczywiście jak ktoś sie odezwie to na pewno napiszę. Nie mam dużego doświadczenia w szukaniu domow więc na pewno dam znać. :wink:

na pierwszej stronie wątku jest mniej więcej opisane kto jest kto :D -jakbyś miała ochotę przeczytać to będziesz wszytko o nas wiedziała :D
cały czas w uzupełnianiu :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 06, 2012 19:30 Re: DT Smarti 8 ......

DT Smarti jest członkiem -założycielem Grupy Pomocy Kotom MRAU :

proszę się częstować :D
Grupa Mrau pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://mrau.com.pl][img]http://nittka.w.interii.pl/viva.jpg[/img][/url]

Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto mar 06, 2012 20:03 Re: DT Smarti 8 ......

naliczyłam że, o ile mnie pamięć nie zmyliła to :

.. dotychczas od sierpnia 2010 znalazło dzięki naszej pracy domki 60 kotków
-w tym 6 dwupaczków :kotek: :kotek: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
(w tym dwa dorosłe dwupaczki ) :D :kotek: :kotek:
:D
:ok: :ok:

niestety w tym czasie z adopcji powróciło 5 kotków -szczęśliwie wszystkie znalazły nowe domki (domek dla Strofki jeszcze "w toku" 8) ,

Szalony Kocie-co myślisz o wiosennym banerku na te okoliczność :D
a przy tej okazji bardzo dziękuję Ci za nocną wrzutę fotek Fuńka na fb 8) :D :love:

smarti

Post » Wto mar 06, 2012 21:12 Re: DT Smarti 8 ......

smarti - zrobilam dziś nową tablicę i widzę , że 12 osób wzięło numer - dzwonił może ktoś a najlepiej ktoś sensowny :oops: ?

Edit. Gratki za wspaniałe wyniki adopcyjne :piwa: :piwa: :piwa:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto mar 06, 2012 22:36 Re: DT Smarti 8 ......

A kiedy odbędą się wizyty poadopcyjne? Szczególnie u kiciów o sowich oczach z czarnymi lamówkami i czarnymi stopkami?
Dla ułatwienia dodam iż imię zaczyna się na B... i sprawa jest pilna.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro mar 07, 2012 0:50 Re: DT Smarti 8 ......

JolaJ pisze:A kiedy odbędą się wizyty poadopcyjne? Szczególnie u kiciów o sowich oczach z czarnymi lamówkami i czarnymi stopkami?
Dla ułatwienia dodam iż imię zaczyna się na B... i sprawa jest pilna.

...no właśnie...ta wizyta cały czas chodzi mi po głowie... :D

Adzi-dziś jeszcze żadnego tel nie było,niestety
ale dzięki Ci wielkie za ogłaszanie Gimliaczka :1luvu:

Rozmawiałam dziś z naszym jedynym domkiem zagranicznym-Devi /Malwinka z Hamburga :kotek:
Pan Michael najpierw serdecznie pozdrawia Alareipan i prosi Ją o kontakt bo stracił Jej numer.
Poza tym na dniach pan wyprawia "urodzinki" Malwinki bo 7-go mija rok odkąd Malwinka jest z panem,jest bardzo kochana i traktowana jak najukochańszy członek rodziny :D
w Malwince są wszyscy zakochani po uszy -jest przecież taka piękna :love: - łącznie z mamą pana a z Żabikiem na czele :kotek: :kotek:
Malwinka już kilka razy była na wakacjach w Danii które bardzo sobie chwali-pan wynajmuje tam domek,zawsze ten sam-Malwinka uwielbia spacery po plaży i bieganie po rozległym parku tego ośrodka :D

czy ktokolwiek widząc Malwinkę jeszcze kiedy była Devi powiedziałby że będzie prowadziła tak luksusowe życie :D

faktem jest że był to i zapewne tym bardziej jest wyjątkowo uroczy i słodki kotuś :love: :love: :love:

Devi

21-go sty 2011 w dniu przyjazdu
ObrazekObrazek
u nas w trakcie leczenia:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

i u nas - już gotowa do wyjazdu w daleki świat :kotek: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

tu już jako Malwinka :D -niestety nie umiem zdjęć od Michaela odwrócić :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

...taka to sobie krótka historia przemiany Devi w Malwinkę... 8) :lol:
Ostatnio edytowano Śro mar 07, 2012 10:19 przez smarti, łącznie edytowano 4 razy

smarti

Post » Śro mar 07, 2012 0:58 Re: DT Smarti 8 ......

Ja pier...le - uwielbiam Danię. :wink:
No ładnie - Devi w Danii, mój pierwszy tymczas Szymus w Turcji a ja ugrzezłam w Warszafffce i jedynie na co mnie ewentualnie stac to bilet miesięczny. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 07, 2012 1:00 Re: DT Smarti 8 ......

bo widzisz Marzenia-siedzimy tu bo...nie wyglądamy dość atrakcyjnie,w każdym razie nie tak jak Devi :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Śro mar 07, 2012 1:02 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:bo widzisz Marzenia-siedzimy tu bo...nie wyglądamy dość atrakcyjnie,w każdym razie nie tak jak Devi :mrgreen: :ryk:

fakt. Największym mankamentem naszym jest , moim zdaniem, brak pręgowanego ogona :roll: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 07, 2012 1:10 Re: DT Smarti 8 ......

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:bo widzisz Marzenia-siedzimy tu bo...nie wyglądamy dość atrakcyjnie,w każdym razie nie tak jak Devi :mrgreen: :ryk:

fakt. Największym mankamentem naszym jest , moim zdaniem, brak pręgowanego ogona :roll: :mrgreen:

noooo :ryk:

smarti

Post » Śro mar 07, 2012 7:20 Re: DT Smarti 8 ......

Cześć Smartinkowo :)
Ale śliczna jest Malwinka :love: Nie ten sam kot.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 07, 2012 8:31 Re: DT Smarti 8 ......

No życie iście gwiazdorskie Malwinka prowadzi.
Nic tylko lans i zagraniczne wojaże :)
Ukłony dla tak wspaniałego opiekuna.

Edit: właśnie rozmawialam z Dużą Małej Czarnej, która wczoraj miała zdjęte szwy i uwolniona została z kubraczka - że trzecie życie w kota wstąpiło to mało powiedziane :) Mała w szaleńczym pędzie radości i poczucia swobody zaliczyła wszystkie szafki, szafy, szafeczki, pozwalała to i owo i prawie nabiła Dużej siniaka. Kot Edek również zadowolony z powrotu "starej" Małej, wreszcie ma się z kim bawić. Przez okres tych 10 dni Mała była niedotykalska, obrażona i sfoszona :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro mar 07, 2012 10:04 Re: DT Smarti 8 ......

Piękna przemiana Devi, ale jednak jak patrzę na zdjęcia Burani ze schronu to nie chce mi się wierzyć że to ten sam kot.
To jest po prostu niemożliwe :o
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro mar 07, 2012 10:26 Re: DT Smarti 8 ......

otóż to jest ten sam kot !!
na wspomnienie trudnych czasów Burani zostały właśnie siwe plamy footerka w miejscu granicy ran :roll:

Edytka-Ty powiedz że Małej nie wolno tak świrować bo kot w środku zrasta się 3 miesiące :!:
teraz to ona jest zrośnięta tylko z wierzchu-nie powinna skakać szczególnie wysoko,bić się z Edkiem i wariować aby nie dostać przepuklinki tak jak dostała Jadwinia-bo to jest normalna regularna druga operacja :strach: :roll:
Ostatnio edytowano Pt mar 09, 2012 20:50 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

[poprzednia][następna]