Tutaj ten kieł widać:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:O rzesz, Wilda to ciężki orzech do zgryzienia.
Na jakie konto lepiej KP czy Animalii wpłacić trochę grosza na Wasze potrzeby?
filo pisze:Na tych terenach oprócz kotów są też inne zwierzęta. Gwarantuję, że są kuny, bo widziałam na własne oczy w nocy. Weźcie pod uwagę, że łąki i chaszcze ciągną się aż do ul. Hetmańskiej, a potem na nowo aż do Lubonia. Część zwierząt zapewne przeniesie się po prostu trochę dalej w tamtym kierunku...
paula_kropcia pisze:hmhmhmh.... czy to oznacza, że mamy jeszcze kilka a dokładnie ok 10 kotów do wyłapania? może by uderzyć jeszcze raz do miasta może coś dla nas jeszcze innego znajdą, bo przy tej ilości kotów do wypuszczenia to ja nie wiemgdzie my to pomieścimy....
kasia_5000 pisze:filo pisze:Na tych terenach oprócz kotów są też inne zwierzęta. Gwarantuję, że są kuny, bo widziałam na własne oczy w nocy. Weźcie pod uwagę, że łąki i chaszcze ciągną się aż do ul. Hetmańskiej, a potem na nowo aż do Lubonia. Część zwierząt zapewne przeniesie się po prostu trochę dalej w tamtym kierunku...
Problem z tymi kotami jest taki, że te koty do tej pory były dokarmiane przez pracowników tych firm, a teraz zostaną zdane tylko na siebie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 422 gości