Ja właśnie prowadzę obserwacje ornitologiczne na oknieRychosław
Moderator: Estraven
Ja właśnie prowadzę obserwacje ornitologiczne na oknie

MalgWroclaw pisze:Kociara82 pisze:Fasolko, czy szanowna kicia zechce wziac udzial w tym konkursie? viewtopic.php?f=20&t=139820 to ostatnia edycja mojego autorstwa, wiec czula bym sie zaszczycona
Ciociu, duża mówi, że z boa nie mogę, a ciągle mam boa![]()
Fasolka

Kociara82 pisze:MalgWroclaw pisze:Kociara82 pisze:Fasolko, czy szanowna kicia zechce wziac udzial w tym konkursie? viewtopic.php?f=20&t=139820 to ostatnia edycja mojego autorstwa, wiec czula bym sie zaszczycona
Ciociu, duża mówi, że z boa nie mogę, a ciągle mam boa![]()
Fasolka
kochanie, miauknij duzej, ze boa nie wazne, moze byc, bojestes przepiekna i w tym boa

vip0 pisze:Też uważam, że Fasolka jest piękna.![]()
A taka zwykła szara mysza, jak ja, to i tak by się nikomu nie podobała.
Zosia.
MaryLux pisze:vip0 pisze:Też uważam, że Fasolka jest piękna.![]()
Zosia.
Zosiu, nie opowiadaj takich bajek, bo poproszę Mruczka z Olsztyna, żeby Ci wytłumaczył łapnie... On jest bury i ja uważam, że jest piękny!
Inka
vip0 pisze:MaryLux pisze:vip0 pisze:Też uważam, że Fasolka jest piękna.![]()
Zosia.
Zosiu, nie opowiadaj takich bajek, bo poproszę Mruczka z Olsztyna, żeby Ci wytłumaczył łapnie... On jest bury i ja uważam, że jest piękny!
Inka
Inko, nasz Alek też jest bury, i też jest bardzo ładny...a ja to jestem taka mała, i szara.![]()
Duża mówi, że jestem jej sreberkiem, ale mnie na żadną miss nie wystawia...![]()
Zosia smutna.
vip0 pisze:To już się nie będę martwić.![]()
Czasem to bym chciała, żeby Duża mnie pokazała i się mną chwaliła.
Ale potem tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, że się Dużej podobam i że mnie kocha.![]()
Zosia pocieszona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 20 gości