Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 06, 2012 8:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Cześć dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja właśnie prowadzę obserwacje ornitologiczne na oknie
Rychosław

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto mar 06, 2012 10:23 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Doberek Slicznotki :1luvu: :1luvu:
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 06, 2012 12:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MalgWroclaw pisze:
Kociara82 pisze:Fasolko, czy szanowna kicia zechce wziac udzial w tym konkursie? viewtopic.php?f=20&t=139820 to ostatnia edycja mojego autorstwa, wiec czula bym sie zaszczycona

Ciociu, duża mówi, że z boa nie mogę, a ciągle mam boa :(
Fasolka

kochanie, miauknij duzej, ze boa nie wazne, moze byc, bojestes przepiekna i w tym boa :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 06, 2012 12:56 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

dobry
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto mar 06, 2012 14:02 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Kociara82 pisze:
MalgWroclaw pisze:
Kociara82 pisze:Fasolko, czy szanowna kicia zechce wziac udzial w tym konkursie? viewtopic.php?f=20&t=139820 to ostatnia edycja mojego autorstwa, wiec czula bym sie zaszczycona

Ciociu, duża mówi, że z boa nie mogę, a ciągle mam boa :(
Fasolka

kochanie, miauknij duzej, ze boa nie wazne, moze byc, bojestes przepiekna i w tym boa :1luvu:

Jak to z boa nie możesz??? W boa jesteś wyjątkowa!
Duduś :oops: :1luvu:
PS. nasi Duzi wrócili po tygodniu, szykowaliśmy się na nich stosownie obrazić... aaale jakoś nie wyszło... :twisted: :o

Fasolko, Duża mówi, że masz tyle cioteczek, może któraś z nich coś wie o schronisku dla zwierząt w Sopocie?
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto mar 06, 2012 17:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Wiesz, Fasolko, w boa jest Ci niezwykle do twarzy :oops:
Moja Duza bedzie wystawiać Mrocznego 8O Po co jej to :?
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto mar 06, 2012 19:16 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Nasza Duża tez wystawi Czarne Zuo, mówi, że moze się komu spodoba, komuś kto lubi wyzwania. No ja lubię wyzwania, wyzwe go na pojedynek jak wyjdzie jełop z klatki :twisted: A Ty Fasolko jestes piękna w boa i bez, pamietaj :1luvu:
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto mar 06, 2012 19:25 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Też uważam, że Fasolka jest piękna. :1luvu:
A taka zwykła szara mysza, jak ja, to i tak by się nikomu nie podobała.
Zosia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 06, 2012 19:29 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

czy mogłabym opłacić ze 2 zdjęcia na konkurs Fasolce ? :oops:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto mar 06, 2012 19:30 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

vip0 pisze:Też uważam, że Fasolka jest piękna. :1luvu:
Zosia.

Zosiu, nie opowiadaj takich bajek, bo poproszę Mruczka z Olsztyna, żeby Ci wytłumaczył łapnie... On jest bury i ja uważam, że jest piękny!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 06, 2012 19:38 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

MaryLux pisze:
Zosia.

Zosiu, nie opowiadaj takich bajek, bo poproszę Mruczka z Olsztyna, żeby Ci wytłumaczył łapnie... On jest bury i ja uważam, że jest piękny!
Inka

Inko, nasz Alek też jest bury, i też jest bardzo ładny...a ja to jestem taka mała, i szara. :(
Duża mówi, że jestem jej sreberkiem, ale mnie na żadną miss nie wystawia... :(
Zosia smutna.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 06, 2012 19:40 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

vip0 pisze:
MaryLux pisze:
Zosia.

Inka

Inko, nasz Alek też jest bury, i też jest bardzo ładny...a ja to jestem taka mała, i szara. :(
Duża mówi, że jestem jej sreberkiem, ale mnie na żadną miss nie wystawia... :(
Zosia smutna.

Zosiu, mnie też nie wystawiają. Bo my jesteśmy królewny, więc nazwanie nas tylko księżniczkami albo tym bardziej zwykłymi miss było obrazą dla naszego majestatu.
Inka

MaryLux

Post » Wto mar 06, 2012 19:46 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

To już się nie będę martwić. :D
Czasem to bym chciała, żeby Duża mnie pokazała i się mną chwaliła.
Ale potem tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, że się Dużej podobam i że mnie kocha. :ok:
Zosia pocieszona.

vip

Post » Wto mar 06, 2012 19:53 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

vip0 pisze:To już się nie będę martwić. :D
Czasem to bym chciała, żeby Duża mnie pokazała i się mną chwaliła.
Ale potem tak sobie myślę, że chyba najważniejsze, że się Dużej podobam i że mnie kocha. :ok:
Zosia pocieszona.

No i o to właśnie chodzi :)

MaryLux

Post » Wto mar 06, 2012 19:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 6.

Zosiu. BURE JEST NAJPIĘKNIEJSZE
Pralcia i Florka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]