A tak na poważnie. Zadbaj o siebie. Wiem, że łażenie po lekarzach jest irytujące, męczące i nudne. Ale to czasem zdaje egzamin i pomaga. Zrób to dla nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Prześwietlenie płuc też może byćjestem już przeszkolona
![]()
![]()
A tak na poważnie. Zadbaj o siebie. Wiem, że łażenie po lekarzach jest irytujące, męczące i nudne. Ale to czasem zdaje egzamin i pomaga. Zrób to dla nas
kamari pisze:Siniaki nie muszą być niczym złym, też ich dostaję od byle czego (słaba krzepliwość; bez konsekwencji).
Na bóle stawów pomaga mi atecortin i ćwiczenia. Chociaż są takie dni (ciśnienie, zmiana temperatury, wilgotność...) kiedy pomaga tylko zaciśnięcie zębów. Ale warto znać swoje ograniczenia i ich przyczynę. Nie wszystko można zwalczyć, ale jeżeli wiesz co ci jest, to wiesz, jak z sobie pomóc. Albo ile dni musisz przecierpieć. Wiedza zawsze pomaga
ruda32 pisze:Jak ładnie to napisałaś
a może Basi też uda się coś przetłumaczyć ?
izka53 pisze:ruda32 pisze:Jak ładnie to napisałaś
a może Basi też uda się coś przetłumaczyć ?
Aniu, jak nie da się tak ładnie przetłumaczyć, to na Basię się przeniesie tłumaczenie łopatologiczne![]()
![]()
lidka02 pisze:Ruda siniaki na prawde nie są złe , to mnie uspokoiłaś bo mam jednego dużego pod okiem.Dzień Dobry
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Tajemnica bo może drugi raz nie przyłożyć![]()
![]()
no pochwal się
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Tajemnica bo może drugi raz nie przyłożyć![]()
![]()
no pochwal się
Jak tajemnica to tajemnica , chyba że też chcesz takie limo![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, nfd, zuza, zuzia115 i 1216 gości