Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 21:53 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Już piszę.Rudy kot około 2 letni został porzucony w zawiązanym worku na leśnym parkingu.Dobrze ,że zatrzymał sie tam samochód i zainteresował się workiem w którym cos sie ruszało.Pan zawiadomił kierownictwo schroniska a Ci wolontariuszy.Kot został przebadany,wykonano test na felv i fiv obydwa ujemne.Tydzień temu został wykastrowany ,jest jeszcze nieco nieśmiały lecz trudno mu sie dziwić po takich przeżyciach.Nie wykazuje agresji ,nawet raz nie fuknął.Może zamieszkać z innym kotem lub psem ponieważ w dt przebywa z psami i kotami i jest bardzo zrównoważonym kotem.
Whiskas i jego łaciata siostrzyczka mają 8-10 miesięcy,wychowane na podwórku u pewnej pani teraz muszą zniknąć ,miały trafic do schroniska,by tak się nie stało szukamy im domu.Koty są po sterylizacji i kastracji,koteczka ma nieco krótszą tylną łapkę chyba nie w pełni wykształconą.Ta para jest ze sobą bardzo związana ,brat opiekuje się siostrą bardzo.Nawet dla mnie stanowią niesamowity widok.Wychowane na podwórku lecz oswojone dają się brac na ręce.Dziewczyny dziękuję wam bardzo.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon mar 05, 2012 22:22 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Dziewczyny, puściłam już info do CatAngel, ze wszystkimi danymi do ogłoszeń :ok:

Ze swojej strony również dziękuję za pomoc :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon mar 05, 2012 22:33 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Jeszcze dzisiaj puszczam przelew do CatAngel

I trzymam kciuki - jak zwykle zresztą :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon mar 05, 2012 22:41 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Ja też już zrobiłam przelew dla CatAngel. Musi się udać :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 05, 2012 22:55 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Mam już potwierdzenie od CatAngel o przyjęciu zgłoszenia :)
po_prostu_kaska

Post » Pon mar 05, 2012 23:38 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Czyli teraz trzymamy tradycyjne wiadomo co :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto mar 06, 2012 16:46 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Trzymamy się ale kiepsko bo codziennie kocie awantury.Dzisiaj rudy bił się z Lordem.Rudy u nas nie odetchnie ,nie wiem jaki ma charakter bo w tym tłumie znikł.Bielinki cudowne,Lord samo imię wskazuje jak.Brylant i Kuro tez super tzn.Brylant łyka leki i pięknieje.Kuro i rudy szukają domków .

horacy 7

Post » Wto mar 06, 2012 18:29 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Basiu, czy ten kot z wypadku, który został uśpiony trafił do schroniska w Szczytnie czy Olsztynie?
Wiesz może czy on miał białe futerko?

Dopytuję bo na grupie Szczytna na FB pojawiło się pytanie czy do schroniska trafił najprawd.biały kot po wypadku.
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 06, 2012 19:31 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

po_prostu_kaska pisze:Basiu, czy ten kot z wypadku, który został uśpiony trafił do schroniska w Szczytnie czy Olsztynie?
Wiesz może czy on miał białe futerko?

Dopytuję bo na grupie Szczytna na FB pojawiło się pytanie czy do schroniska trafił najprawd.biały kot po wypadku.

Kot trafił do Szczytna .Podobno biały z dodatkiem burego lecz nie widziałam kota ,wiem to od innej osoby.

horacy 7

Post » Wto mar 06, 2012 20:51 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Przed chwilą dostałam sms z Olsztyna ,ze do naszego schroniska trafił kot po wypadku i co z nim.Kotek został uśpiony.Malutki śpij spokojnie tak mi smutno.[*]

[*]

Przykro bardzo, że nie każdy dostaje szansę. Śpij futerko, nie zdążyliśmy Cię poznać :cry:

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto mar 06, 2012 21:04 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

[*] :cry:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro mar 07, 2012 10:00 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Noc minęła,Atomek od rana robi porzadek w domu zbił mi fajne dzwonki wiszace w drzwiach,nadal wisza tylko dwóch brakuje.Rudy schował się dzisiaj i rano go nie widziałam,nie wiem czy jeszcze jest zestreswany czy to taki charakter który nie potrzebuje zbytnio kontaktu z człowiekiem.Martwi mnie to trochę.Pozostałe kociarstwo ok,tylko ja mam problemy ze zdrowiem i od kilku dni codziennie biegam do lekarzy,weyniki,usg ,dzisiaj z wynikami i nie wiem co dalej?Spokoju być nie może.

horacy 7

Post » Śro mar 07, 2012 11:30 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Oj Basiu, on po prostu uznał, że bez tych dwóch dzwonków wygląda lepiej :twisted: No a przecież cały czas wisi więc jest ok ;)

Dbaj o siebie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 07, 2012 11:55 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

po_prostu_kaska pisze:Oj Basiu, on po prostu uznał, że bez tych dwóch dzwonków wygląda lepiej :twisted: No a przecież cały czas wisi więc jest ok ;)

Dbaj o siebie :ok:

Próbuje dbać od niedawna,stara się robię troszkę. :lol:

horacy 7

Post » Śro mar 07, 2012 12:13 Re: OLECKO - PILNIE WIZYTA PA - 2 koty mają szansę na dom !!

Stara to Ty będziesz, jak będziesz miała 80 lat :mrgreen:
:ok: za wyniki.
Dzwonkami się nie przejmuj.Ja dwa dni temu straciłam flakonik, bo Silver uznał, że w przedpokoju nie pasuje :wink:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]