Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Izuś, miały ok. zera, dlatego mówię o ekstremie.Ale dały radę! Kaktuski mam zresztą w drugim pokoju, koty by poniszczyły, no i pewnie pokłuły.
vip0 pisze: Misieńka jest bardzo " Puniowata "![]()
![]()
, a Guteczek rośnie w oczach
![]()
![]()
. Piękna ta Twoja parka
!
izka53 pisze:Qrcze, wszystko co dobre , szybko się konczyJutro do roboty
![]()
Z jednej strony cieszę się, ze mam gdzie wrócić, ale ......chciałoby się w domku posiedzieć. Tyle, ze nie da się odzwyczaic od jedzenia![]()
Bozenko, ja tam zbytnio kaktusów nie lubię, mam kilka po ciotce , którą sie opiekowałam, ale zdecydowanie wolę takie różne kwitnące, kolorowe. Tylko miejsca mam małoJak będę wysyłała stapelie, to mogę dorzucic szczepkę starca.
kalair pisze:izka53 pisze:Qrcze, wszystko co dobre , szybko się konczyJutro do roboty
![]()
Z jednej strony cieszę się, ze mam gdzie wrócić, ale ......chciałoby się w domku posiedzieć. Tyle, ze nie da się odzwyczaic od jedzenia![]()
Bozenko, ja tam zbytnio kaktusów nie lubię, mam kilka po ciotce , którą sie opiekowałam, ale zdecydowanie wolę takie różne kwitnące, kolorowe. Tylko miejsca mam małoJak będę wysyłała stapelie, to mogę dorzucic szczepkę starca.
![]()
![]()
izka53 pisze:kalair pisze:izka53 pisze:Qrcze, wszystko co dobre , szybko się konczyJutro do roboty
![]()
![]()
![]()
Nie ma sprawy - odrobisz w polu![]()
![]()
![]()
izka53 pisze:A czy ja obiecywałam, ze będzie łatwo![]()
![]()
![]()
Idę spać, pobudka 3:45 wrrrrrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1308 gości