i klops.może jak wrócę wieczorem to będzie,może zamiast mi odpisywać na mail zadzwonią do Jopop
Moderator: Moderatorzy
jopop pisze:jopop pisze:PIOTR J. 10,00 PLN
ANNA Ł. 100,00 PLN
PATRYCJA G. 11,00 PLN
KATARZYNA G. 10,00 PLN
Do tego doszły:
DOROTA K. 10,00 PLN
AGNIESZKA Ł. 25,00 PLN
czyli jeszcze mamy niedobór! w dodatku ta największa wpłata nie była deklaracją stałą, a tymczasową...
pies jest cudny. Kochający, stróżujący i zna komendy.
Jest też nadal bardzo silny ale równocześnie kompletnie oddany ... niektórych mężczyzn nie lubi.
Został odrobaczony i sierść zaczęła mu lśnić...apetyt ma ogromny. Ostatnio też zaczęłam go wpuszczać do domu /kocha koty/ i właśnie się rozgościł w salonie na kocich poduszkach z absolutnym przekonaniem że to jego miejsce. Ma maślane spojrzenie molosa i jest reprezentantem rasy w pełni tego słowa znaczeniu.
jopop pisze:pies jest cudny. Kochający, stróżujący i zna komendy.
Jest też nadal bardzo silny ale równocześnie kompletnie oddany ... niektórych mężczyzn nie lubi.
Został odrobaczony i sierść zaczęła mu lśnić...apetyt ma ogromny. Ostatnio też zaczęłam go wpuszczać do domu /kocha koty/ i właśnie się rozgościł w salonie na kocich poduszkach z absolutnym przekonaniem że to jego miejsce. Ma maślane spojrzenie molosa i jest reprezentantem rasy w pełni tego słowa znaczeniu.
Ares jest w płatnym DT. Niestety nie będziemy mieć za to faktur, dlatego ARES NIE JEST POD OPIEKĄ FUNDACJI, a wpłaty na niego zbieramy na prywatne konto:
Agnieszka Jarosińska
59 1140 2004 0000 3502 6603 9016
dopisek: dla Aresa
piotr568 pisze:O kurde, chyba zapomniałem, muszę ustawić stałe zlecenie
Agneska pisze:jopop pisze:jopop pisze:PIOTR J. 10,00 PLN
ANNA Ł. 100,00 PLN
PATRYCJA G. 11,00 PLN
KATARZYNA G. 10,00 PLN
Do tego doszły:
DOROTA K. 10,00 PLN
AGNIESZKA Ł. 25,00 PLN
czyli jeszcze mamy niedobór! w dodatku ta największa wpłata nie była deklaracją stałą, a tymczasową...
Kolejne wpłaty dla Aresa![]()
AGNIESZKA J. 50,00 PLN
MONIKA Z. 50,00 PLN
AGNIESZKA Ł. 40,00 PLN
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości