ilgatto pisze:Zrobione już trzy![]()
![]()
.I kolejka czeka...plus moja Mania, która zdążyła mieć już dwie rujki (maupa).
O rany, to ostro ciachasz

Nie wiedziałam, że Manieczka to jeszcze kobieta w pełnym tego słowa znaczeniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ilgatto pisze:Zrobione już trzy![]()
![]()
vip0 pisze:ilgatto pisze:Zrobione już trzy![]()
![]()
O rany, to ostro ciachasz.
Nie wiedziałam, że Manieczka to jeszcze kobieta w pełnym tego słowa znaczeniu.
liszyca pisze:Gosia, nie brzmi to wszystko wesoło, ale trzymaj sięPrzelew ten tamten poszedł w sobotę więc może zjadło go coś po drodze? I nie śpiesz się z wysyłką. Kurczę, żeby się kotek pojawił, jakoś mi on dawciowato brzmi, łap jak tylko będzie, damy radę :>
ilgatto pisze:vip0 pisze:ilgatto pisze:Zrobione już trzy![]()
![]()
Oj tak. Najlepsze było jak molestowała Lucjana....a on z tych co to inne koty mają go nie dotykać...szkoda,ze nie udało mi się sfocić wyrazu obrzydzenia na jego pyszczku
vip0 pisze:ilgatto pisze:vip0 pisze:ilgatto pisze:Zrobione już trzy![]()
![]()
Oj tak. Najlepsze było jak molestowała Lucjana....a on z tych co to inne koty mają go nie dotykać...szkoda,ze nie udało mi się sfocić wyrazu obrzydzenia na jego pyszczku
U mnie Zofia, kobietą jeszcze będąc, molestowała tak Wiktora...a on biedny najpierw wytrzeszczył oczy, a potem wiał ile wlezie.
ilgatto pisze:Gosieńko,nie gniewaj się,ale uciekam...jeszcze nie spać. Posiedzę trochę z kotką, dopieszczę swoje potfory, bo wróciłam późno...znów jakiś "dobry człowiek" podrzucił sunię z maluszkiem na działki....na szczęście kobitki widząc mnie karmiącą kotę powiedziały mi o tym, bo ja nie chodzę w tamten rejon. Psina jest już w dt.
ilgatto pisze:Chyba nie...ale mam nadzieję na mniejszy rozmiar tego zjawiska.![]()
Dobranoc. Trzymaj się.
vip0 pisze:Wszystkim obetnę, którzy się nawiną.
vip0 pisze:Normalnie to spokojny ze mnie człowiek, ale czasem mi się wydaje, że świat sprzysięga sie przeciwko mnie.
I wtedy stanęłabym z maszynowym w śródmieściu, w godzinach szczytu, i grzałabym, jak leci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Hana, R_R i 51 gości