Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 23:25 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Gustowny mało mnie do zawału nie doprowadził prezentując na powitanie, smutek, osłabienie, chwiejnośc i półzamkniete oczy :evil: Poszliśmy na psacer a tam psijaciel i psijaciółka i Gustowny odzyskał dobre samopoczucie, prowokował do zabawy we fpier...l komu się da, szarpaniny o patyki i kto szybciej zasika czyje siooski( inaczej "czyje na wierzchu") Wrócił do domu pogodził się z brakiem kolacji, zwinął sie w kłebek i spi. Jak mu to zwijanie w kłębek nie przejdzie do jutra pójdziemy do weta, dla Gustownego to nienaturalna pozycja.

TygRyś korzystał ze słońca, a Czarne Zuo nie może sie zdecydować, jeść, myć się, sioosiać, czy wyć, tyle emocji naraz po wypuszczeniu z klatki Mrocznego Lumpa.

Spaaaaaaaać mi sie chce
Fasolko :1luvu:
Koty dzięks za wsparcie

TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Wto mar 06, 2012 6:17 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, dobrze, że napisałeś. Dziękujemy z dużą.
Czujcie się dzisiaj dobrze, dobra?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 06, 2012 10:16 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Blondynciu, nie martw Dużej, zdrówka Kochanie przesyłamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Cześć TygRychu :D
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 06, 2012 19:14 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Cześć Kitku i Badylku i Fasolko :1luvu: i wszystkie koty.
Duża mówi o sobie, że jest goopia i czegoś nie dopatrzyła, nie wiem o co chodzi, ale jest zła. Ale jeść dała,no.
Gustowny ma się ok i tak jak radziliście, poocierałem się o niego wiec pewnie dlatego mu przeszło.

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto mar 06, 2012 20:10 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Duże to zawsze czegoś nie dopatrzą :?
a potem zwalają na koty. I psy, jak mają.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto mar 06, 2012 21:09 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Kitku tu moja Duża kazała dla Twojej wkleić takie coś o https://www.facebook.com/profile.php?id=1446679039 żeby mogła sobie Gustownego pooglądać :)

TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Wto mar 06, 2012 21:09 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Duża kazała przekazać Twojej Dużej, Tygrych, że ma się nie przejmować ;) A ja dodaję, dla Fasolki nieoptymistycznej, że żadnej psiej i kociej winy NIGDZIE nie było!
Czarne Zuo daje Ci żyć?
Badylek niepokojący się

Urwiniu, wg mnie to "niedopatrzenie" to nic takiego, igła i nitka i będzie... Trzeba jednak poczekać na odpowiedź trzeciej strony tematu - nie przejmuj się :ok:
edit:Gustowny - golden? śliczny :) mój tata ma blond hovawarta, całkiem podobnego ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto mar 06, 2012 21:14 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Kitku tu moja Duża kazała dla Twojej wkleić takie coś o https://www.facebook.com/profile.php?id=1446679039 żeby mogła sobie Gustownego pooglądać :)

TygRych

Hej TygRychu :D
Dziękuję! Przekaże Dużej :D Ona ma totalnego fioła na punkcie Gusta :mrgreen: :ryk:

A jak u Ciebie? Dalej jesteś gnębiony? :roll:
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 08, 2012 20:06 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyniu????
Fasolka :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 09, 2012 8:57 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyś, jak łapka? (moją jedną wylizałam. I brzuszek też :oops: duża już wie)
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 09, 2012 11:57 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Co się stało z łapką TygRynia?
Badylek zasmucony
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt mar 09, 2012 21:00 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu??? :cry:
potrzymałabym Cię za łapkę :cry:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob mar 10, 2012 9:32 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Cześć Fasolko i Badylku.

No moim zdaniem nic z moja łapka nie jest złego, ale Duża jak zawsze jest innego zdania :evil:
No pobiłem się na dworze z jednym takim czarnym kocurem (kiedyś z nim mieszkałem na dworze) i mi sie taka wielka gula zrobiła i kulałem. Duża wzieła scisneła mi łapkę coś smierdzacego zaczęło lecieć i było mi od razu lepiej 8) Potem jeszcze parę razy powtarzała ten zabieg i polewała jakaś piekącą wodą i teraz już jest super, nic mnie nie boli.

Duża się ubiera, znaczy się idą na spacer z psem, a że Gustowny w szelkach paraduje to będzie dłuuugi spacer. Ja nie idę, bo pada :evil: Będę smacznie spać,no. A i poznałem koleżanke Gustownego, co normalnie goni koty, ale mnie sie bała i nie goniła :evil: Prosta sprawa :evil:
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]