Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 15:20 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Cudne foty... miałam okazję poznać Urwisa osobiście :1luvu:
Cieszę się, że trafił mu się TAKI domek :!: :!: :!:

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Pon mar 05, 2012 21:12 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

ojjjjjjjjjj :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: slicznie wyszedl :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a buziak.... slodziutki :1luvu:
widze, ze macie niezabezpieczone okna. Radze z tym nie zwlekac, tym bardziej przy TAKIM wariacie jak Urwis :roll: To jest mega szalony kot, drzyjcie narody, bo nigdy nie wiadomo, co mu przyjdzie do tego slicznego lebka, by spsocic :roll: On jest nieprzewidywalny w tej kwestii :roll:

"malenstwo" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: niezle sie z tego usmialam :ryk: :ryk: :ryk:
a niesmialo zapytam... czemu obrozka niebieska a nie czerwona? Czerwony odczynia uroki :D
nie boicie sie, ze ktos sie zapatrzy na tego przystojniaka i zechce wam go porwac? Ze ktos rzuci urok na niego? Bo to, ze on rzuci urok na kazdego kto na niego spojrzy-to nic nowego :D Kto go poznal osobiscie ten wie, jak to wasze "malenstwo" potrafi rzucac uroki :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 05, 2012 22:40 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Ciotko kociaro czerwone baby noszą :twisted:
Przecież to facet pełną gębą!

Cudne fotki i cudny domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 05, 2012 23:59 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Marlenaa3 pisze:Pozwolę sobie dodać kilka zdjęć mojego maleństwa ;) Ponieważ to jak żyje opisuje sam ;)
Tak właśnie podziwia sobie przyrodę i ptaszki latające do naszego karmnika w 2 oknie ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak sobie nyna <3
Obrazek
Tu widzimy jak sie bawi i odpoczywa ;)
Obrazek
A tak maluch daje swej mamusi (mi) buzi ;))
Obrazek

chce aby wszystkie moje tymczasy trafiała do takich domów :ok: :1luvu:
Tylko prosze Cie zabezpiecz okna bo Urwis to Urwis :mrgreen:
Bardzo dziekuje za piekna sesje zdjęciowa :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 06, 2012 0:44 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

juz pisalam, ze on jest nieprzewidywalny i szalony, wiec lepiej byc przezornym bardzo majac takiego wariata w domu :ryk:

cioteczko phantasmagori, baby nosza rozowe :D a czerwien jest taki seksi :mrgreen:

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:24 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Urwisku, choc czarnidelkiem nie jestes, zapros zaprzyjaznione koty do udzialu w tym konkursie viewtopic.php?f=20&t=139820 tym razem edycja dla czarnidelek i sniezynek. Krowki i pingwinki w innym czasie, wiec :ok: i Ty bedziesz mial szanse w takim konkursie wystartowac. :ok:
Tymczasem buziam Cie w pyszczek slodziutenki na miaudobranoc :*:*:*:* slodkich snow, kochanie :1luvu:
Milo bylo znow ujrzec fotki Twego zacnego pysia :1luvu: pomiaudziekuj Duzej za to :) a w tej niebieskiej obrozce tez Ci do pyszczka :1luvu:

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 11:46 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Dziękujemy za komplementy, ale to było wiadome śliczny ciciak, śliczne zdjęcia, ale i tak nie oddają jego uroku tyle co na żywo ;)
Co do okien-płotek mały jest, po drugie mały je wychodzi poza ramę okna, po 3 okno na oścież jest otwierane, gdy jestem blisko niego, gdy nadejdą ciepłe dni, będzie zamontowana siatka na okno, ponieważ wtedy będzie otwierane częściej i nie będzie już jak go mieć 24/h na oku, więc o to proszę się nie martwić ;)
Obróżka jest niebieska, ponieważ jest mu w niebieskim do pyszczka i nie odciąga uwagi od niego ;)
Na niego urok został już rzucony, oraz i on rzucił urok, więc ani ja go nie oddam, ani on sam ode mnie nie ucieknie ;))
Każda z Was pisze, że jest szalony, wariat. Jest już jakiś czas ze mną i jak na razie nic takiego nie broi ;)
Jedynie przesuwa mamie słonika i rozsypuje piasek ;) Tak to jest bardzo chętny do zabaw, ale woli się bawić z kimś niż sam ;] Bardziej jest pieszczochem niż rozrabiaką, co 5 minut pomrukuje i zachęca by go głaskać i drapkać ;) Więc albo udawał takiego wariata i był przytulanką, albo był wariatem i od naszych pieszczot stał się chodzącą pomrukującą przytulanką ;)) :1luvu:
Kot to nie zabawka, daje nam dużo ciepła, miłości, zawsze jest przy nas, gdy tego potrzebujemy. <3
Pies nie jest od przynoszenia rzucanych mu zabawek, to ludziowe są po to by rzucać psiakom zabawki <3

Marlenaa3

Od: Pon lut 20, 2012 20:55

Post » Wto mar 06, 2012 11:57 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

a uwierzysz, ze on kiedys dzikus byl?
Wiesz... jak sie kiedys dokocicie to sie przekonasz, co to znaczy "Urwis" 8) On poprostu za krotko jeszcze z wami mieszka :D
Ze jest przylepa - wiadomo nie od dzis. Z dnia na dzien juz w DT stawal sie coraz to slodszy, coraz bardziej miziasty... no poprostu cukiereczek :1luvu: Do schrupania :1luvu:

Kociara82

Post » Śro mar 07, 2012 12:32 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

wpadlam skrasc buziaka przystojniakowi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Śro mar 07, 2012 19:54 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Kociara82 pisze: cioteczko phantasmagori, baby nosza rozowe :D a czerwien jest taki seksi :mrgreen:

Sexi to może i jest ale u kobiety :twisted:
Osobiście, jak by mi chłop w czerwonych gaciach wystąpił, umarła bym ze śmiechu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro mar 07, 2012 20:05 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

phantasmagori pisze:Sexi to może i jest ale u kobiety :twisted:
Osobiście, jak by mi chłop w czerwonych gaciach wystąpił, umarła bym ze śmiechu :mrgreen:

8O :ryk: :ryk: :ryk:
Ożesz Ty! Przecież czerwień u Faceta jest szałowa :mrgreen:
http://www.menswearreview.com/wp-content/uploads/2010/11/doreanse-1370-mens-string-2.jpg

Czerwień ponoć ubierają zakochani. Że niby tylko oni z tej miłości noszą nawet takie szpetne kolory :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 07, 2012 20:26 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

:mrgreen: błagam nie drażnij mojej wyobraźni.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw mar 08, 2012 0:10 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Marlenaa3 pisze:Co do okien-płotek mały jest, po drugie mały je wychodzi poza ramę okna, po 3 okno na oścież jest otwierane, gdy jestem blisko niego, gdy nadejdą ciepłe dni, będzie zamontowana siatka na okno, ponieważ wtedy będzie otwierane częściej i nie będzie już jak go mieć 24/h na oku, więc o to proszę się nie martwić ;)

A ja się nie martwię, ja w tym roku na oknie dopiero montuje siatkę, w tamtym miałam chorowite świniaki [*]
i całe lato siedziałam przy zamkniętym, wietrzyłam jak mama siedziała z kotami na balkonie.

A może chcesz się dokocić, Teoś jest słodki, polecam :) Głaskałam, miziałam ... :ryk:
Taki dobry domek nie może się marnować ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Czw mar 08, 2012 0:19 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Urwis bardzo towarzyski jest, chetnie by popsocil z kims, zwlaszcza w rownym wieku :D
wiec gdybyscie o tym pomysleli, to wiecie gdzie i kogo szukac :D
(serio serio, Urwis nie powinien byc jedynakiem :oops: on sie marnuje jako jedynak 8) )
Ale ciesze sie bardzo, ze sie wam tak fajnie uklada :) :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw mar 08, 2012 0:22 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tyc

Caragh pisze:
phantasmagori pisze:Sexi to może i jest ale u kobiety :twisted:

8O :ryk: :ryk: :ryk:
Ożesz Ty! Przecież czerwień u Faceta jest szałowa :mrgreen:
http://www.menswearreview.com/wp-content/uploads/2010/11/doreanse-1370-mens-string-2.jpg

Czerwień ponoć ubierają zakochani. Że niby tylko oni z tej miłości noszą nawet takie szpetne kolory :mrgreen:

Kobieto !! Ja mam chłopa raz na dwa tyg a ty mi smaka robisz !!!
(facet nie w moim typie, ale mojego sobie wyobrażam :twisted: )
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

[poprzednia][następna]