Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 22:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:No oczywiście, forum wszechwiedzące, kurde :evil: .
No chciałam, a co!
Bom głupia jak lewe buty :evil: .
I znajdę dziada, i capnę, żebyście wiedziały!
I jaja obetnę.
I Michalinie też.
Wszystkim obetnę, którzy się nawiną.

Forum zna trochę Gosiaczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A że capniesz itd, to jasne , dałaś radę Alusiowi, dasz i Dorusiowi :ok: :ok: :ok:
Ale Michalinie ....jajka ..... 8O 8O 8O :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 05, 2012 22:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:Gosiu...nie mam pojęcia czemu tak długo.Mnie to nawet mądrzy ludzie mówią,że lepiej to już było....
A Pusiowi to .....gabaryty nie pozwalają doopiny umyć?

Ano gabaryty...szczególnie taki jeden, czyli mięsień jedzeniowy :mrgreen: .
Normalnie w życiu nie pójdę z nim do weta.
Jak byłam z Alusiem, to pani wet powiedziała, że jest otyły...
A jeszcze nawet nie zdążyłam mu wagi powiększyć, odkąd go mam.
Nadmienię, że Aluś waży półtora kilo mniej od Punia :? ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 05, 2012 22:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Izuś, no Michaśkę to już dawno trza było ciachnąć...
Ale kasy wiecznie brak, a jakby nie patrzeć to dwie stówki...
Wczoraj Ania znalazła mi jednego weta za 120, miałam dzisiaj zadzwonić, ale zalatana byłam jak cholera.
Ale powinnam, raz, że psiska żyć nie dają, dwa, że boję sie ropomacicza...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:no Michaśkę to już dawno trza było ciachnąć...

Gosiu, wiem, rozumiem ale ....jajka... 8O

izka53

Post » Pon mar 05, 2012 22:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Gosiu...nie mam pojęcia czemu tak długo.Mnie to nawet mądrzy ludzie mówią,że lepiej to już było....
A Pusiowi to .....gabaryty nie pozwalają doopiny umyć?

Ano gabaryty...szczególnie taki jeden, czyli mięsień jedzeniowy :mrgreen: .
Normalnie w życiu nie pójdę z nim do weta.
Jak byłam z Alusiem, to pani wet powiedziała, że jest otyły...
A jeszcze nawet nie zdążyłam mu wagi powiększyć, odkąd go mam.
Nadmienię, że Aluś waży półtora kilo mniej od Punia :? ...

Tiaaa.Puś jak prawdziwy facet...Tylko Dużym to mięsień piwny rośnie..a koteckom jedzeniowy....Światowe tendencje do otyłości :ryk: :ryk:
Spadamy lulu.Dobranocka....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon mar 05, 2012 22:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:
vip0 pisze:no Michaśkę to już dawno trza było ciachnąć...

Gosiu, wiem, rozumiem ale ....jajka... 8O

Łoj, no tak mi się rzekło... :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dobranoc, Reniu, śpij dobrze :D !

vip

Post » Pon mar 05, 2012 22:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze: no tak mi się rzekło... :mrgreen: .

A wiem, wiem, ale to tak fajnie zabrzmiało, ta cała Twoja wściekła tyrada :mrgreen:

Też idę spać, pobudka 3:45 :evil:

izka53

Post » Pon mar 05, 2012 22:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

W kwestii opadania... włosy nam wypadną , zęby wypadną, cycki opadną, mocz będzie ubiegać, stolec przytrzyma.Eeeeeeh przyszłość świetlana przed nami niewiastami....
Problemy w pracy ...Gdybym miała kałacha.......to z 60 osób z którymi muszę pracować zostałoby 20
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon mar 05, 2012 22:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:W kwestii opadania... włosy nam wypadną , zęby wypadną, cycki opadną, mocz będzie ubiegać, stolec przytrzyma.Eeeeeeh przyszłość świetlana przed nami niewiastami....
Problemy w pracy ...Gdybym miała kałacha.......to z 60 osób z którymi muszę pracować zostałoby 20

To takie buty 8O ! Współczuję.
Mnie też nigdy by nie dano broni do ręki.
Normalnie to spokojny ze mnie człowiek, ale czasem mi się wydaje, że świat sprzysięga sie przeciwko mnie.
I wtedy stanęłabym z maszynowym w śródmieściu, w godzinach szczytu, i grzałabym, jak leci :mrgreen: .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 23:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Jak widzę gówniażerię, która ma w dooopie dobrze płatną prace i tumiwisizm to mnie szlag chce trafić :evil: :evil: No ale kierownik też ma wszystko w doopie- tylko a się czepiam. Świnia ze mnie bo np każe w nocy ekg robić a inni koledzy nie i można dłużej pospać ...
Gotuje się we mnie jak w szybkowarze :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon mar 05, 2012 23:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Jak widzę gówniażerię, która ma w dooopie dobrze płatną prace i tumiwisizm to mnie szlag chce trafić :evil: :evil: No ale kierownik też ma wszystko w doopie- tylko a się czepiam. Świnia ze mnie bo np każe w nocy ekg robić a inni koledzy nie i można dłużej pospać ...
Gotuje się we mnie jak w szybkowarze :evil:

A to jak najbardziej rozumiem :ok: .
Ja byłam ostatnio w sklepie, który sprzedaje towary po " 4 zł ".
Szukali kogoś do pracy.
Pensja jak pensja, wiadomo.
Okazało się, że kogoś młodszego potrzebują.
Najwyraźniej młodsze damy olały taka pracę, bo ogłoszenie nadal wisi...

vip

Post » Pon mar 05, 2012 23:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Hej. Małgosia, nie mam jak wspomóc Cię finansowo (sterylki kotuszek-piszczę). Ale masz rację bojąc się ropomacicza.....miałam sunię kiedy jeszcze nie wykonywało się powszechnie sterylizacji suczek, nawet się o tym nie mówiło.....i moja sunia dostała ropomacicza....wygląda to strasznie....ona cierpiała (bo oczywiście krwotoku dostała wieczorem, kiedy doktor był już w domu) a ja cierpiałam z nią. Kiedy tylko będziesz mogła ciachaj Michasię.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pon mar 05, 2012 23:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ilgatto pisze:Hej. Małgosia, nie mam jak wspomóc Cię finansowo (sterylki kotuszek-piszczę). Ale masz rację bojąc się ropomacicza.....miałam sunię kiedy jeszcze nie wykonywało się powszechnie sterylizacji suczek, nawet się o tym nie mówiło.....i moja sunia dostała ropomacicza....wygląda to strasznie....ona cierpiała (bo oczywiście krwotoku dostała wieczorem, kiedy doktor był już w domu) a ja cierpiałam z nią. Kiedy tylko będziesz mogła ciachaj Michasię.

Cześć, Aniu :D .
Toteż właśnie, chciałabym to wreszcie zrobić, póki jestem w domu i mogę ją przypilnować, zadbać o nią po sterylce.
A Tobie, Ania, jak idzie ze sterylkami?

vip

Post » Pon mar 05, 2012 23:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Zrobione już trzy :D :D :D .I kolejka czeka...plus moja Mania, która zdążyła mieć już dwie rujki (maupa).
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

[poprzednia][następna]