Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 17:10 Re: Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

Neigh pisze:Swoją drogą to wytłumaczcie mi - co my mamy takiego z tymi głowami........Bo to musi być jakiś deficyt. Mało to jest ślicznych, normalnych kotów do adopcji?

To nie........

Mało :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon mar 05, 2012 23:18 Re: Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

meg11 pisze:
Neigh pisze:Swoją drogą to wytłumaczcie mi - co my mamy takiego z tymi głowami........Bo to musi być jakiś deficyt. Mało to jest ślicznych, normalnych kotów do adopcji?

To nie........

Jak Ci mało, to zgłoś się do mnie mam co najmniej trzy.......Jeden jest nieprawdopodobnie wrecz normalny. Ma zaje....isty charakter. I co z tego? Czarno - biały.........a w tym roku modne buraski.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto mar 06, 2012 8:13 Re: Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

Postanowiłam zrobić porządki.... wiosna, panie, wiosna.... i na dalsze moje wypociny zapraszam Was do wątku wspólnego
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112051
Mietka występuje na salonach od około 25 strony.... znaczy będzie występować, o ile wieczne siedzenie za łóżkiem można nazwać występami.... jaka gwiazda! 8O wystarczy, że jest :)

Obiecuję pisać, foty wstawiać i ogólnie mieć nadal wszystko w .... nosie ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Czw mar 08, 2012 0:17 Re: Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

Neigh pisze:Ty to sie tak Moja Droga nie ciesz.......utnę jajka i Ci przywiozę SamaWieszKogo:-)

Się czeka na znak
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Czw mar 08, 2012 21:15 Re: Miednica - kotka spod schronowego kaloryfera

Neigh pisze:
meg11 pisze:

To nie........

Jak Ci mało, to zgłoś się do mnie mam co najmniej trzy.......Jeden jest nieprawdopodobnie wrecz normalny. Ma zaje....isty charakter. I co z tego? Czarno - biały.........a w tym roku modne buraski.

Nigdy nie brałam kotów bo kolor mi się podobał. Tak się jakoś trafiło że w większości zawsze miałam czarne :mrgreen: w ciągu ostatnich 7 miesięcy dokocilam się dwiema sztukami biało burymi :D . W tym jedno ma za długi ozorek, dzięki czemu ma go w większości na wierzchu, do tego ciągle chodzi i drze ryja :evil: , ma do tego ADHD i goni stare rezydentki jak tylko może. Nie bardzo rozumiem jak można brać kota dlatego że ma takie a nie inne umaszczenie. Mnie się wszystkie podobają :mrgreen: :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

[poprzednia]