4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 22:36 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

Szalony Kot pisze:To ja pisałam :( po tym wpisie:
justyna8585 pisze:
asia2 pisze:to przynajmniej od dwukrotnie szczepionego, doroslego kota surowicę podać

Tak będzie

Ale dopiero teraz doczytałam, że wcześniej było napisane, że to się dziać miało dopiero dziś :(
A ta osoba u której są koty nie chce ich oddać? Przecież w ogóle nie chciała ich leczyć..?

Nie mam z nią kontaktu.Napisałam Was wszystko tak jak było.Sama nie rozumiem tej sytuacji i wolałabym nie zaczynać pisać o moich odczuciach,bo jestem "lekko" zdenerwowana.

Nie jestem w stanie nic zrobić

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon mar 05, 2012 23:01 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

nie będę udawała że wszystko rozumiem
jedyne co mnie interesuje to to czy koty zdrowieją i czy będą miały/mają tymczas.?
trzymam :ok: za zdrówko
Jakby co to daj znać, aktualne wszystko co pisałam wcześniej.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon mar 05, 2012 23:12 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

to ja już nic nie wiem...

motyleqq

Od: Czw kwi 07, 2011 19:43

Post » Pon mar 05, 2012 23:20 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

motyleqq pisze:to ja już nic nie wiem...

witam w klubie :D
ale to nie było złośliwe :D czasami się tak wszystko komplikuje głupio. Aby zdrowe były maluchy.

asia2

Post » Wto mar 06, 2012 11:50 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

Gdyby był potrzebny transport do mogę koty przewieźć bezpłatnie do 100km w jedna stronę(200 w obie).
Nie zawsze jestem na bieżąco w temacie z uwagi na pracę ale jeśli będę potrzebna proszę o prv.
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Śro mar 07, 2012 18:03 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

niech ktoś powie, czy one jadą do Wawy, czy w ogóle nie wiadomo co się z nimi dzieje? transport z tego co widzę jest, domy w Wawie czekają

motyleqq

Post » Śro mar 07, 2012 19:00 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

Jak zwykle - nic nie wiadomo. Najpierw prośba o pomoc, potem - cisza i niechęć do współpracy, czyli norma.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw mar 08, 2012 1:18 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

nie , no na serio co jest z kociakami? Justynko daj znać , proszę

asia2

Post » Czw mar 08, 2012 10:51 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

Jedna pani o nazwisku Anna Aug (...) mówi, że jej środki możesz zatrzymać, nie musisz odsyłać. Nie wiem, ile tego jest, ale powiedziała, że ma iść na koty :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 08, 2012 11:02 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

Szalony Kot pisze:Jedna pani o nazwisku Anna Aug (...) mówi, że jej środki możesz zatrzymać, nie musisz odsyłać. Nie wiem, ile tego jest, ale powiedziała, że ma iść na koty :ok:

Jeśli9 ta Pani pozwoliłaby,to przelałabym jej 30 zł na Grzesia u Mar9,okazało się,że ma fipa.Jest też z tego samego schroniska.

asia2 pisze:nie , no na serio co jest z kociakami? Justynko daj znać , proszę

Chciałabym Wam powiedzieć,ale naprawde nie wiem i pewnie sie nie dowiem.Nie wiem o co im chodzi.

P.Iwona,która pracuje na lecznicy próbuje się dowiedzieć skąd taka nagła zmiana decyzja i taka typowa ignorancja.Niestety na razie bezskutecznie.

Mnie jest bardzo przykro i przepraszam,że zawracałam Wam głowę,bow tej sytuacji inaczej nazwać tego nie można.Żal mi kociaków i sama chciałabym wiedzieć co z nimi.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw mar 08, 2012 12:22 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

justyna8585 pisze:
Chciałabym Wam powiedzieć,ale naprawde nie wiem i pewnie sie nie dowiem.Nie wiem o co im chodzi.

P.Iwona,która pracuje na lecznicy próbuje się dowiedzieć skąd taka nagła zmiana decyzja i taka typowa ignorancja.Niestety na razie bezskutecznie.

Mnie jest bardzo przykro i przepraszam,że zawracałam Wam głowę,bow tej sytuacji inaczej nazwać tego nie można.Żal mi kociaków i sama chciałabym wiedzieć co z nimi.

znaczy się co? koty sobie gdzieś tam są i nie można ich stamtąd zabrać? wszystko odwołujemy?

motyleqq

Post » Czw mar 08, 2012 13:09 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

A czy koty w ogóle żyją ???

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 08, 2012 13:25 Re: 4 mies. BIAŁE koty.poszukiw. wymiotują,mają biegunki-PP

justyna8585 pisze:
Szalony Kot pisze:Jedna pani o nazwisku Anna Aug (...) mówi, że jej środki możesz zatrzymać, nie musisz odsyłać. Nie wiem, ile tego jest, ale powiedziała, że ma iść na koty :ok:

Jeśli9 ta Pani pozwoliłaby,to przelałabym jej 30 zł na Grzesia u Mar9,okazało się,że ma fipa.Jest też z tego samego schroniska.

asia2 pisze:nie , no na serio co jest z kociakami? Justynko daj znać , proszę

przepraszam ale Grzesiowi nie trzeba pomagać, szczepić i ciachać i tak go nie będę a na jedzonko jeszcze mamy kasę a moją miłość ma za darmo, do końca...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]