Moderator: Estraven

. Nie odzywałam się, bo byłam w Rydze na wystawie kotów z moimi dwoma MCO. To co tam przeżyłam z moim Angusem to był koszmar.... jak tylko wychodziłam z pokoju hotelowego to kot darł pyszczydło jakby go ze skóry odzierali, a poza tym ZNACZYŁ. W życiu nie widziałam tak lejącego kota. Niczego nie oszczędził... latałam za nim z preparatem rozkładającym kocie siuśki, bo nie dało się wytrzymać i bałam się, że mnie obciążą kosztami dodatkowego sprzątania 

kamari pisze:Dzisiaj panuje u nas prawdziwy szał czarnego humoru. Zaczął mężulo, ogłaszając końcowe odliczanie. Zostały mi ostatnie trzy pastylki i się chłopu skojarzyłoTeraz głupawka opanowała nas już totalna

ruda32 pisze:te buziaki to może Ty odbierz
Jozek tego nie strzymie i da noge 
Dorota Wojciechowska pisze::D Jak najwiecej calusow od meżulaJozek tego nie strzymie i da noge
kamari pisze:Dorota Wojciechowska pisze::D Jak najwiecej calusow od meżulaJozek tego nie strzymie i da noge
Mój mężulo nie jest specjalnie wylewny, więc może trzeba skorzystaćAle za to: robi zakupy, sprząta, pilnuje żebym jadła i stale pyta czy mi czegoś nie potrzeba. Jeżeli to nie pokona Józka, to już nie wiem co.

józek przy Tobie nie ma szans
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, włóczka i 14 gości