caldien pisze:Miaaaau Kitku!
Właśnie sobie śpimy
Badylek piszący przez sen
U nas tak samo!

Kitek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:Miaaaau Kitku!
Właśnie sobie śpimy
Badylek piszący przez sen
caldien pisze:Mrok mnie bije!!!!!!
Badylek z podkulonym ogonem
A Ty oddajesz, głupolu![]()
Zastanawiam się, po czytaniu pewnego wątku, czy rzeczywiście jestem nieodpowiedzialna, że nadal nie mam zabezpieczonego balkonu.
Mówiąc szczerze - nie stać mnie, mieszkam na samej górze, bez zadaszenia, balkon jest duży - kiedyś liczyłam koszty za samą siątkę i się przeraziłamMroczka nie wypuszczam, z Badylem wychodzę zawsze na smyczy i w szelkach...
Sama nie wiem
Duża
caldien pisze:MaryLux pisze:Badylku, to weź moją Dużą. Jest byle jaka, ale w charakterze gratisu jest Babcia z szynką
Inka
A czy Wy, Kuleczko z Ineczką, będziecie także w pakiecie z Dużą?
jaaana pisze:caldien pisze:Mrok mnie bije!!!!!!
Badylek z podkulonym ogonem
A Ty oddajesz, głupolu![]()
Zastanawiam się, po czytaniu pewnego wątku, czy rzeczywiście jestem nieodpowiedzialna, że nadal nie mam zabezpieczonego balkonu.
Mówiąc szczerze - nie stać mnie, mieszkam na samej górze, bez zadaszenia, balkon jest duży - kiedyś liczyłam koszty za samą siątkę i się przeraziłamMroczka nie wypuszczam, z Badylem wychodzę zawsze na smyczy i w szelkach...
Sama nie wiem
Duża
Naszkicuj mi balkon i ściany i wyślij mailem - mam pomysła
Edit: i barierkę.
MaryLux pisze:caldien pisze:MaryLux pisze:Badylku, to weź moją Dużą. Jest byle jaka, ale w charakterze gratisu jest Babcia z szynką
Inka
A czy Wy, Kuleczko z Ineczką, będziecie także w pakiecie z Dużą?
A mamy być?
]
jaaana pisze:Naszkicuj mi balkon i ściany i wyślij mailem - mam pomysła
Caragh pisze:Cześć Badylku z Mroczkiem i Ciociąjaaana pisze:Naszkicuj mi balkon i ściany i wyślij mailem - mam pomysła
Ciociu Jaaano, mi też, mi też zrobisz balkonik??![]()
![]()
Kitek bez możliwości balkoningu
caldien pisze:Duża jojczy, że chce psa, zawsze to robi, kiedy wraca od swojego tatyTego jeszcze brakuje!
Ja za to jestem grzeczny i już więcej dzisiaj nie wymiotowałem... Troszkę może bo Duża mnie postraszyła, że jeszcze raz dzisiaj i dzisiaj mnie wpakuje do transporterka i pojedziemy![]()
Staram się Ciebie słuchać, Fasolko![]()
Badylek
Invirek![]()
![]()
Kiedyś, może, będę miała warunki (i pieniądze) na dużego psiaka... Achhh, marzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 7 gości