Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 21:52 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Ostatni dzień głosowania w tym tygodniu.

Głosujemy! https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5432 :ok:

:kotek:

Klikamy po jedzonko dla kotów ze schroniska :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 04, 2012 22:17 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Kliknięto :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon mar 05, 2012 20:17 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

A się narobiło teraz tych zdjęć "wolontariackich" ;)

Super, naprawdę chciałabym, żeby wygrało zdjęcie wystawione na rzecz któregoś ze schronisk.

Szczytno w tym tygodniu ma swoje zdjęcie tu: https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5828

No i oczywiście jeśli uda się wygrać, całość trafi do szczycieńskiego schroniska :)
Chociaż... z tygodnia na tydzień trudniej jest uzbierać głosy :)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon mar 05, 2012 20:45 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 06, 2012 14:33 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto mar 06, 2012 14:52 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

No to walczymy :)

Kliknięte służbowo https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5828

Jak wrócę do domu to prywatnie ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 07, 2012 20:55 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno, trzymam kciuki za Twojego koteczka :ok:
Ostatnio edytowano Czw mar 08, 2012 20:19 przez raiya, łącznie edytowano 2 razy

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Czw mar 08, 2012 15:19 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

raiya pisze:Nowa_Szczytno, trzymam kciuki za Twojego koteczka :ok:

Bardzo dziekuje, ale... jest z nim bardzo zle :(
Czekam na wyniki badan w kierunku FIPa. Karmie na sile strzykawka. Robie zastrzyki powstrzymujace wymioty. Jezdze na kroplowki i zastrzyki.
I czekam...

Az slow mi brak.

Nawet sie tu nie pojawiam z dopingiem w klikaniu, bo jakos nie mam sily.
Ale klikam :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw mar 08, 2012 16:25 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Jestem i trzymam.......
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw mar 08, 2012 20:37 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:

Czekam na wyniki badan w kierunku FIPa. Karmie na sile strzykawka. Robie zastrzyki powstrzymujace wymioty. Jezdze na kroplowki i zastrzyki.
I czekam...

Az slow mi brak.

:( Biedna kicia... gdy czytam, co piszesz, mam przed oczami mojego Rudzika, ktory odszedl od nas w styczniu.. byl taki dzielny, ze gdy tylko o nim pomysle, chce mi sie plakac ze wzruszenia.A u kogo leczysz kotka? W Szczytnie czy w Olsztynie? Jesli chcesz, napisz na PW, podziele sie swoim doswiadczeniem z leczenia Rudzika. Ja niestety trafilam na to forum i na Basie (ktora podzielila sie ze mna z kolei swoim doswiadczeniem) zbyt pozno..:( Trzymam kciuki za kotka :ok:

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Czw mar 08, 2012 21:09 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:

I czekam...

Az slow mi brak.

Bardzo bym chciała żeby było dobrze, po cichu cały czas jestem z Toba i Kicią, powiedz że tak duzo osób go kocha i musi wyzdrowieć.
joanna3113

Post » Czw mar 08, 2012 22:03 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

również trzymam kciuki za zdrówko i siły :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw mar 08, 2012 23:10 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Bardzo Wam za to wsparcie dziekuje :1luvu:

Kotka lecze w Szczytnie, u naszej Pani Weterynarz, do ktorej mam calkowite zaufanie. Wyciagnela mi psa z bebeszjozy, chociaz bylo z nim juz bardzo zle. Ustawila mu jako jedyna (a do tej pory leczylam psa u dobrych, warszawskich weterynarzy) odpowiednie leczenie padaczki, na ktora cierpi. Wyciagnela mi tego chorujacego kotka z panleukopenii i kociego kataru - chociaz kotek ma ok. 7 m-cy i nie byl zaszczepiony (przygarnelam go jakies 2 m-ce temu juz zarazonego, wiec nie zdazylam go zaszczepic) - obylo sie nawet bez surowicy, bo nie udalo mi sie jej zdobyc. Moja druga kotke, prowadzi od 6tyg. zycia i ta, chociaz caly czas przeciez styka sie z tymi wirusami, ma sie dobrze.
Ufam Jej wiec calkowicie.
Jutro rano chyba przyjdzie nam podjac trudna decyzje :cry:
Bardzo, bardzo zle z kotkiem... a gdzies jednak caly czas jest w czlowieku ta bezpodstawna nadzieja...
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt mar 09, 2012 13:00 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Mam wrażenie, ze jakąś grobową ciszę tu zasiałam... wcale tego nie chciałam :)

Z kotusiem dalej walczymy. Jeszcze się nie poddajemy i nadal mamy nadzieję na wyzdrowienie :)

Tymczasem Myszka ma 962 punkty i jest na drugim miejscu. A na trzecim Gibutkowy Mjeczysław - i też pięknie idą do przodu :)

Znów pewnie będzie weekend pełen zmian w tych wynikach :)
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt mar 09, 2012 13:18 Re: Szczytno 6. Whiskas dla schroniska. Klikamy dalej :)

Nowa_Sztno pisze:Mam wrażenie, ze jakąś grobową ciszę tu zasiałam... wcale tego nie chciałam :)

Z kotusiem dalej walczymy. Jeszcze się nie poddajemy i nadal mamy nadzieję na wyzdrowienie :)

Walcz dalej z naszymi mocnymi :ok: :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]