Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Miłeczko, lecimy do Ciebie!
I + K
Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
no właśnie
ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
no właśnie
nie powiem,żeby mi ciśnienia nie podwyższyła stwierdzając "napewno się nawąchała"
Danusia pisze:ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
no właśnie
nie powiem,żeby mi ciśnienia nie podwyższyła stwierdzając "napewno się nawąchała"
zabrzmiało ohydnie wręcz![]()
ale takimi to nie warto się przejmować, bo tacy sądzą wedlug siebie
ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
no właśnie
Ciepła pisze:ula-misia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:no tak, a potem niektóre dziewczęta mnie pomawiają,że wącham coś![]()
![]()
bo Im żal poprostu
no właśnie
i nam nie dałaś![]()
sfinia
grajda pisze:Dało się to wyczuć Uleczko.Dziś ciśnienie już w normie?
Danusia pisze:A co Mileczka teraz porabia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 84 gości