Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2012 9:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dzięki, przechodzi.
Wprawdzie obudziłam się dziś bez głosu, nawet nie mogłam kotów zawołać, ale już mi wrócił.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 9:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:Dzięki, przechodzi.
Wprawdzie obudziłam się dziś bez głosu, nawet nie mogłam kotów zawołać, ale już mi wrócił.

To leżeć dalej proszę, obłożyć się kotyma i zdrowieć :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 05, 2012 9:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Nie, dziś już nie leżę, nawet po zakupy wyszłam. Potem też mam parę spraw do załatwienia.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 11:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hpx4n][img]http://tiny.pl/hpx4l[/img][/url]
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 05, 2012 13:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

jestem na chwile bo mam przerwę do 15 ;)
głos powrócil ale jakiś skrzeczący...ciekawe....

Goś... ;)
no własnie.... gdzie ten włóczęga polazl?
specjalnie dzisiaj jeździłam koło niego a tu lipa..... włóczykij jeden.....

a banerek śliczny :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 05, 2012 13:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

I jak tam z antywirusami?
Doberek poniedziałkowo!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 05, 2012 14:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześc Gosiu z ogonkami....Nie mamy szczęścia do siebie...Jak ja jestem,to Ciebie nie ma.Poszło pw.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon mar 05, 2012 14:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ja tylko na chwilkę i zaraz dalej pędzę :D .

Bożenka, avast zrobiony, siedzi!

Karolek(ona), za banerek dziękuję jeszcze raz :1luvu: .

Reniu, przeczytałam, odpisałam szybciutko :ok: .

Asia, ja też byłam, dwa razy, nie ma Dorcia!
Dosyć tego, juz dłużej nie czekam, przy najbliższym spotkaniu ide po transporter i łapę dziada...a potem choćby potop :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon mar 05, 2012 15:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:Ja tylko na chwilkę i zaraz dalej pędzę :D .

Bożenka, avast zrobiony, siedzi!

Karolek(ona), za banerek dziękuję jeszcze raz :1luvu: .

Reniu, przeczytałam, odpisałam szybciutko :ok: .

Asia, ja też byłam, dwa razy, nie ma Dorcia!
Dosyć tego, juz dłużej nie czekam, przy najbliższym spotkaniu ide po transporter i łapę dziada...a potem choćby potop :ryk: .

Łap, łap - bedziemy szukac sponsora na jego utrzymanie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 05, 2012 17:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

o TAK! :lol: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 05, 2012 18:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Musze się odstresować :evil: i coś złego albo komuś coś zrobić :evil: :evil: :evil: :evil:
na początek proponuję z okazji Dnia Kobiet obcięcie ryżemu jajec ...na mój koszt :twisted: Zrobie to z dzika radością z zemsty za całokształt.
Bo jak powiedział Linda - bo ja ta zła kobieta jezdem :twisted:
jak wolisz Tobie przelać pieniążki , czy prosto do lecznicy ze wskazaniem na Ciebie/ oczywiście nie Tobie obcięcie / , mnie wsio rybka :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon mar 05, 2012 18:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Musze się odstresować :evil: i coś złego albo komuś coś zrobić :evil: :evil: :evil: :evil:
na początek proponuję z okazji Dnia Kobiet obcięcie ryżemu jajec ...na mój koszt :twisted: Zrobie to z dzika radością z zemsty za całokształt.
jak wolisz Tobie przelać , czy prosto do lecznicy ze wskazaniem na Ciebie , mnie wsio rybka

trzeba korzystać z tej złości :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon mar 05, 2012 18:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:Musze się odstresować :evil: i coś złego albo komuś coś zrobić :evil: :evil: :evil: :evil:
jak wolisz Tobie przelać pieniążki , czy prosto do lecznicy ze wskazaniem na Ciebie/ oczywiście nie Tobie obcięcie / , mnie wsio rybka :mrgreen:

Gosi chwilowo nie ma ;) ale ja myśle ze na Gosiowe konto i jak tylko złapie ryszawego to podjadę z nią na to chlaśnięcie...
tyle że ryszawy wyciął numer i go od wczoraj nie ma........
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 05, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, gdzie rudy :?: :?: :ryk:

Przeczytałam smsa, póżniej odpowiem na PW, wychodzące w tel nadal zablokowane :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 05, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Gosiu, gdzie rudy :?: :?: :ryk:

Przeczytałam smsa, póżniej odpowiem na PW, wychodzące w tel nadal zablokowane :mrgreen:

ja też mam zablokowane-to tak na pocieszenie Iza
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]