Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tamiss pisze:Ja nie rozumiem... Rude i piękne i jeszcze towarzyskie... Toż to cudo - kot!
mgska pisze:Inga, a byli ci państwo zainteresowani Szmerką?
Georg-inia pisze:tamiss pisze:Ja nie rozumiem... Rude i piękne i jeszcze towarzyskie... Toż to cudo - kot!
Georg-inia pisze:koteczka po wycięciu listwy mlecznej tydzień temu nie dała rady ['] tak strasznie mi przykro...
gosiaa pisze:Georg-inia pisze:koteczka po wycięciu listwy mlecznej tydzień temu nie dała rady ['] tak strasznie mi przykro...
Inga, która to koteczka?
Georg-inia pisze:w klateczce na górze przed drugim boksem jest kotunia po usunięciu lewej listwy mlecznej. Jakby ktoś był w tygodniu, to nie tarmoście jej za bardzo. Kotka ma piękne kolorowe oczy, jakby na jasnożółtym ktoś umieścił drobinki ciemniejszych i zielonych bursztynów. To niemłoda kotunia, niestety. Pani ją przyniosła jako znalezioną. To co miała przy cycuszkach to masakra, jeden guz wielkości piąstki dziecka, kilka mniejszych. Ania się narobiła jak głupia, a to nie koniec imprezy, bo na prawej listwie też są guzy. Mam nadzieję, że mała da radę mimo wszystko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 677 gości