Fundacja KOTIKOWO. Gdańsk. Potrzebujemy pomocy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 13:37 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za łowy :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lut 28, 2012 2:38 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

iwona66 pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za łowy :mrgreen:

Dzięki. :D

Mamusia co prawda nie pokazała się, ale na jej miejsce poszła Firka i złapałyśmy dwie inne kotki.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro lut 29, 2012 1:20 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Dziś zawiozłam na sterylkę młodą śliczną 8 miesięczną koteczkę.
Obrazek

kotika

Post » Śro lut 29, 2012 22:36 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Byłam dzisiaj znowu u p Marii kotka zwiała kocurek nawet się nie pojawił,ale był widziany wczoraj wieczorem i w dodatku dostałam mandat.Dzień do d...... :!:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro lut 29, 2012 22:44 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

aga marczak pisze:Byłam dzisiaj znowu u p Marii kotka zwiała kocurek nawet się nie pojawił,ale był widziany wczoraj wieczorem i w dodatku dostałam mandat.Dzień do d...... :!:

Mówiłam, że ciężko będzie. Jak mówiłam, że kotka przychodziła do ręku, to myślałam o innej kotce.
Ona jednak podobno już tam nie przychodzi, może mieszka w tych domkach za ogrodzeniem.

Ja będę łapać w piątek, jutro siedzę długo w pracy.

Mandat za parkowanie ?
Obrazek

kotika

Post » Czw mar 01, 2012 21:54 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Dziś miałam przerwę w łowach, ale koleżanka złapała 2 koteczki. :ok:
Obrazek

kotika

Post » Czw mar 01, 2012 21:58 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

a ja dzisiaj złapałam 4 ciężarne i 1 długowłosą,niespełna roczną,miziastą koteczkę strasznie zaniedbaną ale zdrową.Nie mogę jej oddać do warsztatu bo tam mieszkała,a mechanicy tego żądają :roll: Co robić,co robić????????????????????????
Obrazek

aga marczak

Post » Czw mar 01, 2012 22:17 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

aga marczak pisze:a ja dzisiaj złapałam 4 ciężarne i 1 długowłosą,niespełna roczną,miziastą koteczkę strasznie zaniedbaną ale zdrową.Nie mogę jej oddać do warsztatu bo tam mieszkała,a mechanicy tego żądają :roll: Co robić,co robić????????????????????????

Masz pw.
Obrazek

kotika

Post » Pt mar 02, 2012 19:47 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

aga marczak pisze:a ja dzisiaj złapałam 4 ciężarne i 1 długowłosą,niespełna roczną,miziastą koteczkę strasznie zaniedbaną ale zdrową.Nie mogę jej oddać do warsztatu bo tam mieszkała,a mechanicy tego żądają :roll: Co robić,co robić????????????????????????

I co z kotką?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob mar 03, 2012 10:08 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Wczoraj złapałyśmy dwie kotki. W Lecznicy jedna zwiała z klatki i chodziła "po ścianach".
Biała śnieżynka na którą polujemy, pokazała sie po akcji, jak już klatkę zajmowały dwa czarnuszki. Cwaniara. :mrgreen:
Obrazek

kotika

Post » Nie mar 04, 2012 21:42 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Kotka jest w bezpiecznym miejscu.Czekam na rozwój wypadków,jeszcze się nie kontaktowałam z karmicielami kotki.Nie wiem co dalej :( Wiem,że nie powinna tam wrócić...
Obrazek

aga marczak

Post » Nie mar 04, 2012 22:52 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

aga marczak pisze:Kotka jest w bezpiecznym miejscu.Czekam na rozwój wypadków,jeszcze się nie kontaktowałam z karmicielami kotki.Nie wiem co dalej :( Wiem,że nie powinna tam wrócić...

Masz jednak problem...

Popatrzcie na Zuzię. Na parterze ukrył się Angel. :D

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Nie mar 04, 2012 22:55 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Ostatnio próbuję schwytać na sterylkę te piękne śnieżynki,
ale narazie nie mamy szczęścia.

Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Pon mar 05, 2012 11:58 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Jej, jej, tyle się dzieje, sezon sterylkowy w pełni.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon mar 05, 2012 22:27 Re: Fundacja KOTIKOWO. Wiesia - Księżycowy Pyłek zasnęła.

Ktoś powiedział mi, jak zaczęły się mrozy, że na pewnym podwórzu są dwa małe kociaki.
Wiedziałam, że tak małe kociaki nie poradzą sobie. W poszukiwaniach pomagała Maria.
Byłam tam z Fanszetą i szukałyśmy, ale nie znalazłyśmy. Później byłam tam jeszcze 2 razy i też nie znalazłam.
Teraz gdy puściły śniegi, zobaczyłam jednego z nich. :(

Obrazek

Kawałek dalej, w piwnicy były 2 kociaki. Szukałam im domu tymczasowego, teoretycznie nawet był,
ale nie zdecydował sie niestety. :( Te kociaki były starsze, około 4 miesięcy.
Chyba znów się spóźniłyśmy, bo zastałam puste miejsce, brak poduszek, misek, okienko zamknięte.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]