Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:moze ktos coś wie,jakiś fon ma do niej alboco?
ninakiler pisze:Myszolandia pisze:moze ktos coś wie,jakiś fon ma do niej alboco?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikt nic nie wie? a moze maila czy jak? tutaj na forum nie ma zadnego kontaktu? Bo ja sie az tak nie znam...
MaryLux pisze:ninakiler pisze:Myszolandia pisze:moze ktos coś wie,jakiś fon ma do niej alboco?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikt nic nie wie? a moze maila czy jak? tutaj na forum nie ma zadnego kontaktu? Bo ja sie az tak nie znam...
To dobry pomysł - jest możliwość wysłania maila do autorki wątku przez jej profil. Zrobiłam to.
ninakiler pisze:MaryLux pisze:ninakiler pisze:Myszolandia pisze:moze ktos coś wie,jakiś fon ma do niej alboco?
![]()
![]()
![]()
![]()
To dobry pomysł - jest możliwość wysłania maila do autorki wątku przez jej profil. Zrobiłam to.
ano wlasnie tak sobie pomyslalam... w koncu do kazdego konta przypisany jest adres email![]()
![]()
No to poczekamy i zobaczymy
MaryLux pisze:ninakiler pisze:MaryLux pisze:ninakiler pisze:Myszolandia pisze:moze ktos coś wie,jakiś fon ma do niej alboco?
![]()
![]()
![]()
![]()
ano wlasnie tak sobie pomyslalam... w koncu do kazdego konta przypisany jest adres email![]()
![]()
No to poczekamy i zobaczymy
I oby odpowiedziała, mam nadzieję, że skojarzy, bo mój login niewiele się różni od mojego nicka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 143 gości