DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 17:16 Re: DT Smarti 8 ......

Cześć śliczności :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie mar 04, 2012 18:29 Re: DT Smarti 8 ......

Isiaczek ma się super :D widać po niej, że dorasta, zrobiła się spokojniejsza (oczywiście nadal jest z niej istna wariatka, ale raczej w określonych porach :D) codziennie uczy się czegoś nowego - ostatnio na przykład było to otwieranie szuflad :D i teraz rano mnie witają moje skarpetki rozrzucone po całym pokoju :lol: :lol: niedawno znowu wpadła do wanny, tym razem cała, wiec na razie ma okres nieufności co do wody - ciekawe jak długo tym razem :) z bezbłędną perfekcją słyszy otwieraną lodówkę i nadal jest przekonana, że wszystko co jem jest na pewno najsmaczniejsze na świecie :lol: Ostatnio zostawiłam mojego Andrzeja samego z Misiątkiem na 3 dni, pojechałam do rodziców - jak wróciłam, to się okazało, że Isia teraz nie wyobraża sobie spania gdziekolwiek indziej niż na poduszce :mrgreen: i to niby ja najbardziej rozpieszczam kota :mrgreen: nie mam pojęcia jak nasz dom wyglądał bez naszej Miśki, musiało być strasznie smutno i nudno... bo teraz już w ogólne nie wyobrażamy sobie bez niej życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Nie mar 04, 2012 19:11 Re: DT Smarti 8 ......

kommy pisze:Isiaczek ma się super :D widać po niej, że dorasta, zrobiła się spokojniejsza (oczywiście nadal jest z niej istna wariatka, ale raczej w określonych porach :D) codziennie uczy się czegoś nowego - ostatnio na przykład było to otwieranie szuflad :D i teraz rano mnie witają moje skarpetki rozrzucone po całym pokoju :lol: :lol: niedawno znowu wpadła do wanny, tym razem cała, wiec na razie ma okres nieufności co do wody - ciekawe jak długo tym razem :) z bezbłędną perfekcją słyszy otwieraną lodówkę i nadal jest przekonana, że wszystko co jem jest na pewno najsmaczniejsze na świecie :lol: Ostatnio zostawiłam mojego Andrzeja samego z Misiątkiem na 3 dni, pojechałam do rodziców - jak wróciłam, to się okazało, że Isia teraz nie wyobraża sobie spania gdziekolwiek indziej niż na poduszce :mrgreen: i to niby ja najbardziej rozpieszczam kota :mrgreen: nie mam pojęcia jak nasz dom wyglądał bez naszej Miśki, musiało być strasznie smutno i nudno... bo teraz już w ogólne nie wyobrażamy sobie bez niej życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dziękuję Kommy :1luvu:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie mar 04, 2012 23:18 Re: DT Smarti 8 ......

o co to to nie :mrgreen: :ryk:
ona nie jest otyła-jest puchata ! i troszkę krępiutka :oops: ale proporcjonalnej budowy :D
nie zmieniła się od czasu jak ją widziałaś :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon mar 05, 2012 9:50 Re: DT Smarti 8 ......

Szalony Kot pisze:Jaaasne ;)

Swoją drogą Charli jest piękny! Taka puma :1luvu:

prawda , prawda Kropkę widziałam tydzień temu , laska trzyma wymiary i wagę :D

P.S nie ma jej i Diega i Burani na pierwszej stronce w poście o rezydentach :?
Ostatnio edytowano Pon mar 05, 2012 11:57 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon mar 05, 2012 11:16 Re: DT Smarti 8 ......

to fakt że pierwszy post muszę uzupełnić :D

Kocie-czy ja Ci miałam dostarczyć zdjęcia Fuńka i Kulki?
bo takie urwanie głowy że się pogubiłam :oops:

smarti

Post » Pon mar 05, 2012 13:23 Re: DT Smarti 8 ......

dzięki Kocie :1luvu:
przeczytane,odpisane gdzie trzeba 8)

smarti

Post » Pon mar 05, 2012 15:06 Re: DT Smarti 8 ......

Dzien dobry.
Od długiego czasu czytam ten wątek. Dzisiaj w końcu się zalogowałam aby też móc pisać i wspierać wszelkie działania. :D
Porozsylałam maile w poszukiwaniu domu dla Niesmialki - moze ktoś się odezwie.
Trzymam kciuki za domy dla kotów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kocia Morda

Od: Pon mar 05, 2012 14:39

Post » Pon mar 05, 2012 15:10 Re: DT Smarti 8 ......

W razie czego poza Nieśmiałką jest jeszcze Zozolek i Śnieżka, więc zawsze domki się przydadzą :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 05, 2012 15:15 Re: DT Smarti 8 ......

Witaj Kocia Morda :D
zawsze nam miło jak ktoś nowy nas czyta i kibicuje :D :kotek: :D

Mamy Figę gotową do domku i Gimliego też gotowego-to kotki zawsze warte promowania.

Zozolek jeszcze czeka na kastrację ale lada dzień będzie mógł myśleć o domku :D

smarti

Post » Pon mar 05, 2012 15:19 Re: DT Smarti 8 ......

Wszystkie są czarne???? :D Troszkę mi trudno się zorientować jaki kot jest jaki.
Oczywiście jak ktoś sie odezwie to na pewno napiszę. Nie mam dużego doświadczenia w szukaniu domow więc na pewno dam znać. :wink:

Kocia Morda

Od: Pon mar 05, 2012 14:39

[poprzednia][następna]