23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 22:15 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI.

Coś na poprawę humoru,po nieudanych adopcjach :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie mar 04, 2012 22:12 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Dzisiaj do DS pojechała Mamcia :cry: :cry: :cry:
Ma bezpieczny dom wychodzący i dwa psiaki do towarzystwa.

Wczoraj,zabralismy od Pani z Pruszkowa 10 miesięcznego kociaka.Zadzwoniła tydzień temu i powiedziała,że jeśli nie znajdę dla niego domu to wypuści go z powrotem na działki w Kajetanach.Jakie tam miałby szanse na działkach oswojony i zaprzyjaźniony z psem kociak? Wiadomo... :evil:
Ostatnio edytowano Nie mar 04, 2012 22:44 przez renatab, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

renatab

Post » Nie mar 04, 2012 22:26 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Szalony Kot pisze:Mamcia :1luvu: strasznie kochana, pani z ogłoszenia..?
Dzisiaj też Ci kilka ogłoszeń machnę :)

Tak, z ogłoszenia :ok:
Dom w Laskach pod Warszawą,z dala od ruchliwej ulicy.W drzwiach zrobiona klapka dla kota.Państwo stracili kociaka w styczniu,miał tętniaka.

Moja Mamcia,bezobsługowa kotunia.To najcudniejszy tymczasik jakiego miałam. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może, za jakiś czas. uda mi się wcisnąć tego kocurka z Pruszkowa.On też nadaje się do domu wychodzącego.Śliczny pingwinek i miziak. :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Nie mar 04, 2012 22:28 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Fajny domek, fajnie, że Mamcia poszła. Chyba jej w takim razie zdejmę te ogłoszenia, bo drugiego takiego kota to u Ciebie nie ma ;)
Zrobię syjamiastym może, Krówkowi, Syjamkowi i Wicusiowi.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 04, 2012 22:36 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Szalony Kot pisze:Fajny domek, fajnie, że Mamcia poszła. Chyba jej w takim razie zdejmę te ogłoszenia, bo drugiego takiego kota to u Ciebie nie ma ;)
Zrobię syjamiastym może, Krówkowi, Syjamkowi i Wicusiowi.

Mamcia to wyjątkowa kocia panienka :cry: :cry: :cry:

Dzwoniła wczoraj Pani o Wicusia,ale odmówiłam wizyte bo mieszka w wynajmowanym mieszkaniu. :(
Prosze, zrób ogłoszenia kurdupelkom i Wicusiowi :1luvu:

Czemu wszystkie kociaste, nie są takie jak Mamcia :(
Obrazek

renatab

Post » Nie mar 04, 2012 22:48 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Chociaż może Michasia..? Michasia taka trochę jak Mamcia z wyglądu, chociaż charakterem dużo płochliwsza. Ale może ktoś się zakocha ;)
Niech ogłoszenia same się zdeaktywują po czasie, a póki co może przyniosą szczęście innemu kotu :)

Szalony Kot

Post » Pon mar 05, 2012 7:31 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Super :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Pon mar 05, 2012 23:17 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Martynko,telefon dzwonił dzisiaj od rana.

Większość pytała o Wicka i Syjamka,o Krówka nie pytał nikt.

Wieczorkiem byli Państwo,którzy chcieli Wicka.Mają półroczną kotkę adoptowaną z innej fundacji.Zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.Jutro przyjadą zabrać Wicusia do swojego domku.Myślę,że to jest ten dom,chyba,że Wicek stwierdzi inaczej.
Był również Pan w sprawie adopcji Wicka,ale spodobał się mu inny kocurek,ten nowy pingwinek z Pruszkowa.Myślę,że jutro po niego przyjedzie.
Ten Pan, również mówił bardzo rozsądnie,jego poprzednia kicia odeszła w wieku 13 lat,miała raka.

Potrzeba nam troszkę trzymanych kciuków :D

Dzwoniła Pani,która adoptowała Mamuśkę.Mamcia wyluzowana,ma apetyt,pije,korzysta z kuwety.Będzie jej tam dobrze. :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Pon mar 05, 2012 23:21 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Cieszę się bardzo :)
Jak coś, to jest jeszcze Marcyś i Śliniak :mrgreen: Zwłaszcza Marcyś wydaje mi się, że ma jeszcze szansę się załapać.
Ech, swoją drogą, naprawdę wyraźnie napisałam, że chłopcy szukają domu tylko razem. Ludzie to jednak nie umieją czytać :/

Przesłałam Ci też dwa maile inne - może tam warto odpisać, że te koty już znalazły dom, ale są też inne? Jeśli chcesz, to ja to mogę zrobić :)

Szalony Kot

Post » Pon mar 05, 2012 23:23 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

też tak miałam, jak wydawałam Togo i Tai. ja napisałam w ogłoszeniu:
"ps. Proszę nie pisać do mnie maili w sprawie adopcji tylko jednego kota. Wyraźnie jest napisane, że adopcji są TYLKO RAZEM".
po tym jak zedytowałam tak, nie miałam więcej wkurzających maili :D

a za adopcję :ok: :ok:

ps. a ja nadal czekam na te foty wyadoptowanych :evil:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon mar 05, 2012 23:34 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Szalony Kot pisze:Cieszę się bardzo :)
Jak coś, to jest jeszcze Marcyś i Śliniak :mrgreen: Zwłaszcza Marcyś wydaje mi się, że ma jeszcze szansę się załapać.
Ech, swoją drogą, naprawdę wyraźnie napisałam, że chłopcy szukają domu tylko razem. Ludzie to jednak nie umieją czytać :/

Przesłałam Ci też dwa maile inne - może tam warto odpisać, że te koty już znalazły dom, ale są też inne? Jeśli chcesz, to ja to mogę zrobić :)

Jest miziasty Marcyś i Pixi.Reszta ma czas na oswojenie do maja.
Martynko odpisz na te pytania ludziskom.Wróciłam z pracy przed 20.Potem 2 wizyty w sprawie adopcji,teraz jeszcze jest problem z netem stacjonarnym,starsza się wścieka w związku z tym.Nie chce mi się już nawet myśleć.Lat przybywa a sił ubywa :mrgreen:
Obrazek

renatab

Post » Pon mar 05, 2012 23:43 Re: 14 JoKotowych i 8 rezydentów. Znajda suczka.POMOCY!FOTKI

Fajnie, że mamuśka poszła do domu ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]