Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 22:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
puszatek pisze:żeby mu chociaż te jajka wyciąć bo może być dużo dzieci i to takich ładnych

może klinika z promocyjnymi cenami?
poszukać ?

Aniu, jeśli możesz, poszukaj.
Ja ostatnio sprawdzałam, które lecznice w Częstochowie biorą udział w Dniu Sterylizacji...
Pod kątem Michaliny sprawdzałam.
Niby obie moje są w programie, ale sterylka małej suczki to dalej ok. 200 zł.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 04, 2012 22:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
ruda32 pisze:
puszatek pisze:żeby mu chociaż te jajka wyciąć bo może być dużo dzieci i to takich ładnych

poszukać ?

Ja ostatnio sprawdzałam, które lecznice w Częstochowie biorą udział w Dniu Sterylizacji...

do jakiej wagi Michaśka łapie się ? bo od tego zależy cena prawda?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie mar 04, 2012 22:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

izka53 pisze:Gosia, dlaczego Czestochowa tak daleko od Poznania :evil:
U nas chociaz praca jest, do marketów to sie proszą i do tego H@M, grosze, bo grosze, ale zawsze . I wynająć tez by się cos dało, zeby koty miejsce miały. Ale ....to 300km jest, nie da się na początku dojeżdżać. :evil:
Widzę, ze z Dorianem wpadłaś po same kokardy, ale wiesz, klatka - łapka pewno nie będzie potrzebna, bo po kilku seansach jedzeniowo-mizianiowych chłopak sam za Tobą pójdzie :mrgreen:
Generalnie , jak rozumiem , największym problemem jest kwestia finansowa pakietu startowego, ze się tak wyrażę,
A kwestia ewentualnego porozumienia kocio-kociego :?: Bo miejsca , zeby kicia odizolować na czas ewentualnego leczenia i wyciszenia po kastracji to brak. :cry: No i Michaśka - nie wiadomo jak kic na psy , ale pewno nie tenteges :evil:

Rozsądek czy Dorian :?: :?: :?: :?:

Ano właśnie, dlaczego tak daleko? :evil:
Iza, a nie masz tam jakiego miejsca kawałek wolnego, ja wiem, w jakim garażu albo co...tak, żeby było sie tylko gdzie przespać :ryk: .
Co do Michasi, to byłabym w stanie zaryzykować...a z Alusiem to jak było, miał się rzucać na psy i atakować 8O .
Iza, nawet nie o Michalinę chodzi, ale o możliwość tej izolacji...nie narażę na nic żadnego z moich kotów, a tak jak pisałam, na bank jest świerzb i bóg wie, co tam jeszcze.
Jest coraz cieplej, więc mogłaby wrócić klatka wystawowa do przedsionka. Której jedyną wadą jest to, że jej nie ma :( .
Jak to mówi jeden mój kolega, tak gówno, a tak nasrane :( .
A czy rozsądek czy Doruś...to dalej nie wiem.
Aczkolwiek nie zaprzeczam, że któregoś dnia możę być tak, że po wejściu na forum, na mój wątek, zobaczycie w klatce płaskie rudo białe pysio :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie mar 04, 2012 22:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ruda32 pisze:
vip0 pisze:
ruda32 pisze:

poszukać ?

do jakiej wagi Michaśka łapie się ? bo od tego zależy cena prawda?

Michaś mój tak ok. 15 kg.

vip

Post » Nie mar 04, 2012 22:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

CZĘSTOCHOWA

Gabinet Weterynaryjny CHIRON
lek.wet.specjalista Chorób Psów i Kotów
Justyna Lipińska- Szkoda
ul.Gombrowicza 4a osiedle Północ
telefon 888 384 348

Gabinet Weterynaryjny Cztery Łapy
lek.wet. Joanna Wypych-Ścigała
ul. Dunikowskiego 6
tel: 34 347 01 75
www.4lapy.net
uwaga:
- Rejestracja zwierząt wyłącznie po telefonicznym uzgodnieniu terminów lub na miejscu w gabinecie weterynaryjnym.
- Dla bezpieczeństwa Panstwa pupili zalecamy wcześniejszą wizytę
kontrolną na kilka dni przed zabiegiem (w cenie zabiegu).
- U zwierząt powyżej 8 roku życia lub zwierząt z chorobami przewlekłymi zalecamy wcześniejsze przeglądowe badania krwi, by zmniejszyć ryzyko okołooperacyjne

Przychodnia Weterynaryjna Pro-wet s.c.
ul. Mireckiego 31
tel .34 323-67-38

Gabinet Weterynaryjny ARGO
lek.wet.Daniel Płaczkowski
al.Armii Krajowej 12/30
tel.34 368 39 26; gsm. 607625935
uwaga: ceny:suka mała i średnia do 35kg 200zl, suka duża 230zl, kotka 120zl, kocur 60zl, pies mały i sredni 120zl, pies duży 140zl,
—-
Przychodnia Weterynaryjna Feniks s.c
ul.Okólna 113 a
tel.34 372 64 68

Gabinet weterynaryjny
lek. wet. Marek Stroba
ul. Piastowska 137/139
tel. 34-3658 – 179, 605-559-885
www.vet.czest.pl
uwaga: akcja marzec i kwiecień
ceny:kotka -100zł;kot – 50 zł;suka do 20 kg -130 zł;suka 20-35kg- 140 zł;suka powyżej 35 kg 190 zł- 250 zł;
pies mały i średni 120 zł; pies duży- 150 zł
Małe cięcie metodą hakową, szwy śródskórne- zarówno przy sterylizacji jak i kastracji.

Koniecpol k/CZĘSTOCHOWY
Gabinet „IRYS-WET”
lek.wet.Roman Hyla
ul.CHrząstowska 15
Tel.604-636-652
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie mar 04, 2012 22:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Dzięki, Ania :D .
Ten ostatni ma chyba najmniejsze ceny.
Jutro zadzwonię, popytam...

A teraz juz naprawdę sie pożegnam i życzę dobrej nocy Wam i Waszym koteczkom :1luvu: .

vip

Post » Nie mar 04, 2012 22:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze: nie masz tam jakiego miejsca kawałek wolnego, ja wiem, w jakim garażu albo co...tak, żeby było sie tylko gdzie przespać :ryk: .

Miejsca u mnie dostatek ........na namiot :mrgreen: Garażu nie posiadam, szopka na drewno stoi juz tylko z przyzwyczajenia i nawet przedsionka nie mam :evil:
I gdyby taki Dorian sie trafił, to też nie miałabym gdzie przechować :evil:

vip0 pisze: mogłaby wrócić klatka wystawowa do przedsionka. Której jedyną wadą jest to, że jej nie ma :( .

To wystawowa służy do łapania na sterylki 8O :?:
No to moze umów się z dziewczynami, ze też ją na kilka dni będziesz potrzebowała i .......

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon mar 05, 2012 7:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dobry

Gosia daj znać czy się dodzwoniłas do Stroby....
w razie czego dorzucę się do cięcia jajek i mogę jechać żeby go zawieźć.... z resztą, po co ci to mówię, jak wiesz ;)
po namyśle i dyskusji z B na chwilę obecną mogę tyle od siebie bo sytuacja w pracy wygląda jak wygląda.... :roll:

miłego dnia cioteczki
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon mar 05, 2012 8:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A ja dzisiaj zaczynam dla odmiany od własnego wątku, a co! :D

Dzień dobry, dziewczyny :D .
Za oknem słoneczko, w perspektywie kilka godzin poza domem, na dachu mróz.

Izunia, w klatkach wystawowych dziewczyny przetrzymują kociczki po sterylce.
O ile kocura w miarę szybko można wypuścić po odjajczeniu, o tyle z kotką to grubsza sprawa.

Asia, dzięki, sama wiesz, że transport to dla mnie sprawa wielkiej wagi...ze względu na gabaryty moich kociastych :D .

Reniusia, jak będziesz na forum, odezwij się, potrzebuję leku i upraszam pomocy :( .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 8:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witam w piękny słoneczny dzionek :)
Widzę, że tu się jakaś akcja szykuje :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 9:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:Witam w piękny słoneczny dzionek :)
Widzę, że tu się jakaś akcja szykuje :ok: :ok: :ok:

No dobra....no szykuje się....tylko zainteresowanego brak :( .
No mówię, obciąć jaja, natentychmiast :evil: !

vip

Post » Pon mar 05, 2012 9:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

biedny Rudzik.. pewnie zwąchał, że go chcecie pozbawić tego i owego hahahahahaha i zwiał :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon mar 05, 2012 9:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:biedny Rudzik.. pewnie zwąchał, że go chcecie pozbawić tego i owego hahahahahaha i zwiał :ryk:

Co mu nie przeszkadza znaczyć, ile wlezie :evil: .
Wczoraj musiałam prać torebkę...na szczęście jest stara i z materiału, tam noszę jedzenie dla bezdomniaków.
Ale obznaczona została, psiakostka! :evil:
Ależ mnie kochają te moje koty :ryk: .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 9:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Powiedział w ten sposób "mojaś ty" :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon mar 05, 2012 9:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:Powiedział w ten sposób "mojaś ty" :lol:

Dorcia pewnie zdrowsza, bo humor dopisuje :ryk: :ryk: :ryk: .

A tak poważnie, to jak sie czujesz?
Przechodzi paskudztwo?

vip

[poprzednia][następna]